Israil ateskesi bitirmis ve Gazze ye hava saldirisi duzenlemis.
Ralliye devam, sac taramaya devam.
Printable View
Israil ateskesi bitirmis ve Gazze ye hava saldirisi duzenlemis.
Ralliye devam, sac taramaya devam.
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
borsa bağımsız değildi zaten..özellikle 5 yıldır tek elden yönetililiyordu..son 5 yılın tek farkı o zamanlar olmayan yabancının bir kısmını yerliyle doldurdulardı..çünkü yerliyi mecbur bıraktılardı..şuan o ihtimal de yok..
HEM BAĞIMLI HEM ÇARESİZ BORSA..YANİ HASTA..
hasta borsadan yeni trend beklenmez..
yerli senin 5 yılda üçkağıt oyunlarla 70 kat yukarı çıkardığın kağıdı almak zorunda mı..hayır..başka altarnetif var mı..var..
bu da enflasyonu tekrar tetikleyecek..AMA BU SEFER BORSADA YERLİ DE OLMAYACAK
hırsızlık gece yapılırdı..niye gece yapılırdı..çünkü gece ev sahibi uykudadır ve hırsız izini çabuk kaybettirir..
bunlar 5 yıldır gece hırsızlığı yaptılar..şimdi gündüz hırsızlığına başladılar..ama yanlış..yakalandılar..
bunlar gündüz hırsızı
70 kat yukarda olan kağıdın biri takibimdeydi..tabiki almam..ama baktım bu son yükselişte 70 katın üstüne % 20 den fazla yükselmiş..
anlamı var mı..yok..almamaya devam..70 kat makul seviyeye düşene kadar almamaya devam..
isterse yeni trend başlatsın..gündüz hırsızlarına emanet verecek param yok benim
esnafın hilesi nedir biliyor musunuz..DÜRÜSTLÜKTÜR..hile denmez tabiki buna, iyi esnaf müşteriyi dürüstlükle çeker, demek istiyor..HIRSIZ ESNAF müşteriyi 1 kez kandırır..ama dürüst esnaf aynı müşteriye sürekli satış yapar..
BUNLAR HIRSIZ ESNAF..yerli bu yüzden gelmeyecek..
çıtak yatırım günlük bülten:
oyun aralığı 12438--1252x veya 1253x olur
yurtdışının çok eksi olmamasını kullanarak 12438'den destek bulup yukarılara dolanır
akçam bitcolin kazımdaki çöküşe artık dayanamayan amerika borsaları ile satarız... 12438 altına sert dalıp şortçuya iyi puan verir
ama sonra geri toparlayıp, 12438'in biraz üstünde kapanış yapar
yatırım tavsiyesi değildir
bitcoin çökmezse yazdığım gibi olmaz.. başka şekilde oynar... onuda fırsat olursa yazarım
zamanında nas ile faiz düşmanlığı yapılıyordu..SONUÇ NE OLDU..%60 faiz..gerçeklerle inatlaşamazsın..
4-5 yılda 70 kat yukarda olan kağıtlarda ( nerdeyse borsa geneli) aynen bu tarz inatlaşma yapılıyor..SONUÇ : bekliyoruz..neyi bekliyoruz..inatlaşmayla bu geminin yürümeyeceğinin onayını bekliyoruz..
kübra par
@kubrapc
Avrupa Birliği Türkiye Raportörü Sanchez “Göç ve savunma sanayiinde belki işbirliği yaparız ama Türkiye’yi AB’ye almayız, biz demokrasi klübüyüz” demiş.
bu haber cuma geldi seneryo ne AB toplantısına davet edilmişiz sanki bir tek biz davet edildik üye olmayanlardan İngiltere ve Norveç te var Badem spor bunu hemen AB giriyoruz havası yaratarak fiyatlara sokuyor hep algı , aynı hikaye suriyede oldu , gazzede oldu İsrail dün çadır kenti bombaladı bir sürü sivil öldü Trump ın ekibi İsraili destekliyoruz dedi nerde bizden ses varmı basın ve sosyal medya güçlü ellerinde istedikleri gibi haber çıkarıyorlar.
herkese selam ... 18-19 mart zaman analizi bölgesine geldik .. kabaca planım sattıklarımı yerine koyarken acele etmemek* ..özellike pay vadelidelerde seçici davranmaya çalışacağım.. 30-endeks vadelide ise kademeli alım planlıyprum ... ytd kısmet ..
*sebebi kısa vade sayımda pattern tanımının net olmaması .. olasılıkların fazlalığı ...
+ üstteki yazdıklarımın tamamı vadeli portfoyüm için ... spot hisse portfoyumde hiçbir değişiklik yok taşımaya devam ediyorum... spot hissede uzun vadeli yatırımcıyım ..ytd..
gazzeyi hamas sayesind evurdular yaktıalr yıktılar
iran ı husiler sayesinde yakaıp yıkabilirler
ellerinde her türlü maşa var istedikleri zaman kullanıyorlar
gün içi %2- gelirse bu fırsatı kaçırmam :ok:
12353 ten % 25 alırım
pala sendeleyip düştüğünde bir tekmede ben vururum, nomersi firendoo :kahkah:
neeeeyyy... robot mu ?
sen cıstak dayuyu kıçı kırık 2 robotunan birmi tutuyon :vk:
onlarınki yapay, benimki hakiki, oricinal zeka :drunk: :kahkah:
kibariye'nin anası gibi üperim ben onları
bak 12350'e vermedi... verdi saysak 10 bing pivan tepti oradan... ne kırıyonuz siz ?
cıtak dayunun lönk planladığı yerimi kıracaanız siz ? :kahkah:
yimne bofa tek başına kaldı.
itnelerin hepsi 200-300 alıyoru
bu neden önemli ?
şunun için
https://i.hizliresim.com/ewqtyvw.jpg
alıcı satıcılar dengeli olsa (diyelim 6 alıcı, 5 satıcı gibi ) buradaki ikili dip hedefine 1238x veya 1239x gitmesi gerekir
ama dengeli olmayıp, 1 satıcı var ve 50 tane alıcı onun satışlarını karşılayacağını beyan etmiş ise (şimdiye kadar olan işlemden )
artık kimse o ikili dip için şort açmaz.
çünkü: alıcılar piyasaya ''geleni alırım...'' diye TAKOZ'u koymuştur
ancak gün içinde şartlar değişecek, birşeyler olacakki... satmaya karar versinler
“Kim bu cennet vatan uğruna olmaz ki feda, şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda...”
Çanakkale Zaferi’mizin 110. yıl dönümünü kutluyor, tüm şehitlerimize Allah' tan rahmet diliyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyorum.
BYD hızlı şarj ünitesinin tanıtmış.
5 dk şarj
400 km menzil.
Vay canına..
gündüz hırsızı borsayı çalkalıyor..kar satışı ..75 kat çıkmış kaatlar kar satışı yapıyor.. hemen alalım..
hemen altınları satıp 75 kat çıkmış kağıdı alayım..
zamanında tknsa demistim evet cok dustu spekulatif muhabbet .. ama kagıt 2 hafta da tekrar 2 x oldu .. dalga gecenlere istese 1000 tl olur bu kagt :)
u-100 u-30 grafiklerinde şuan bir short opportunity (kısa fırsatı) den bahsedilebilir mi ? ..olabilir bence fırsat her zaman vardır ama; şayet imzamdaki dalga doğru ise düzeltmeler hızlı-yüzeysel .. geri dönüşlerin sert olması beklenir .. + zamanlaması tutturulamazsa (büyük ölçüde şans) .. kötü sonuçlara sebebp olabilir ... o yüzden hedge dışında pek short niyetim yok şahsen .. . short niyetim olur ise basit düşük peryot (1-10 dk arası) trend sistemsiz açmam ....indikatör pek sevmem/kullanmamda ama hareketli ortalama ve varyasyonları bence borsacı/trader dostudur .. ytd bol şans..
1 senedir forma girmiyordum, reklam yüzünden, tesadüfen sabit bilgisayardan acıldı. Ama form baya bir çökmüş. Para kazanılım derken tahtını X platformuna kaptırdı herkes.
Hırsızlık diz boyu bugun.
Küçük formasyonumuz var çalışırsa hırsızlık 2.92 bölgesine denk geliyor.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...36#post6998636
12528 ikinci şort 12418 flat ...
Fiyat da şimdi orda
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 44 kişi okumaktadır. (7 üye ve 37 ziyaretçi)
mert45, Doctor20, kalekale, kiraz, mavsar+, rasit, SEL+
Hakikaten gündüz çok tenha burası ...
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 110. yılında başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=DxWWVpuWUbQ
https://www.tradingview.com/x/hNwhHZ9o/
ONS günlük kanal üst bandına geldi sayılır.