Şu tahtayı yapan ekip var ya ekip ben o ekibin tek tek aq
Printable View
Şu tahtayı yapan ekip var ya ekip ben o ekibin tek tek aq
Bilanco gelsede dananin kuyrugu kopsa..supriz kar gelse bakalim ne olacak...2 tl altinda cok kaldi....
Elimde yok daha önce aldım sattım. Ben bazı arkadaşlarımın zarar etmesini istemedim sadece bu sonuç ortada 172 hayırlı olsun......
silkele babam silkele 1.70 de neyin nesi lannnnnnnnnnspob
Açıkçı işine benziyor.
düştükçe lotumu arttırıyorum spek sağolsun
mavi20 bilançoyu ne zaman açıklayacaksınız? bilgi verirmisin.
Bu bilanconun bi son tarihi vardir.bilen arkadaş var mı?
Mavi bissuru hisse var.bu güzel gorevi orlarda da icra etsen tamam diycem.neyse
Bosverin ortaklar sirket guzel bilanco aciklasin biz onumuze bakalim....
Bilançonun 11 mart die biliyorum ama genelde bilanço son tarihleri 20 mart olmalı yanlış hatırlamıyorsam bu arada bugünkü düsüse elinde lotu olmayan mavi arkadas bi hayli sevinmiş bizi düşünmesinden belli ya bugün yâda pazartesi bilançoyu açıklaması gerekio
Sayın mavi
Spek sen isen şayet ver yukari gitsin.neyin pesindesin ?ytd
Sayın ameeg baska ne diyebiliriz ki.
Mavi bizi dusunuyosa bizde maviyi düşünelim.
11 mart bilanço son açıklanma tarihi. mavilim öptüm seni
Sakın haaa mavili .aklınla is yap sayın mavili:)))
Azdan az çoktan cok gider wawi
Kapanış tahmini gelmedi mi daha Mavi20den? İlginç, başına bir şey mi geldi acaba?
1. 72 demiştim benide ezdi geçti nerde o büyük çıkışın ayak sesleri yav milletin cebine göz dikmeyin boşu boşuna yorumlarınızla millete para kybettirmeyin
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan yalandan bi MAVİ masalıyla iyi uyuttunuz milleti,oyaladınız.
1730.,...........
1730 kapattttiii iyi tatiller
Hadi gözünüz aydın konsolide geldi 400 bin kar artık ne etki eder bilinmez bakalım
Bilanco geldi. 441.439-TL hayırlı olsun. 2-3 gündür sıktıkları belliydi.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti gerceklesti. Kağıt rahatladı. Olumlu olsaydı zaten uçururlardi.
2 gunde %6 düştü zaten. İş Bankası ve Yapı Kredinin 1 haftadır satıslarindan belliydi.
zararda değil kar düşmüş ama net faaliyet karı dönemsel %106, bir önceki döneme göre %347 artmış. faal bir şirket alyag felan gibi değil
bu arada geçmiş yıllar zararı bir milyon küsur tl kapanmış. artıya geçmiş. karda muhtemelen bu yüzden düştü. artık bilançoları daha da karlı gelmeli
Zaten belli olan bisiy bu. Gecen sene bugun kagit 2.30 mustu. Simdi 1.70. %%35 asagida. Bilanco fiyatlandi merak etmeyin sikinti yok bence.
Karizma06 Yapı Kredi satışı var dedi ya,,ben salı günü tüm gün İnternet Bankacılığına giremedim,giriş için cep telefonuna şifre gelmedi.Defalarca denedim ama günlük şifre gönderim limitiniz aşıldı dedi.Acaba açığa satış için benim 3 kuruşluk malı mı kullandılar.
Neyse.Kar bu arada 800bin 400 değil. 4 milyonluk duran varlık yatırımı yapmış,nakit çıkışlarında gösteriyor,,gelir tablosunda da Genel Yönetim Gideri şişmiş acaba bu yatırımımı giderleştirdi.