06/04/2018 de imzalanan anlaşmadan sonra 6 iş günü olarak mı anlamamız gerekiyor..şirketten bir açıklama gelmedi şimdiye kadar..ytd
Printable View
Once rekabet kurulundan izin cikmasi lazim. Sonra bedeli odendi ve hisse devri gerceklesti haberi gelince 6 gunluk sure baslar. Uc ay alir tahminimce. Bugun biraz daha aldik. Iyi oldu :)
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar daha rekabet kurumuna ve spk.ya başvurulmadı.6 iş günü dolmadı
rekabet kurumu onayı gelene kadar spk.incelemesini ve çağrı fiyatını tespit eder.
Dün itibarıyla 1,35074x 4.1938 = 5,667 + temettü arkadaşlar 1 pay için : 0,24814
hissenize sahip çıkın,sabırlı olun.Satayım geri gelirim derseniz garanti olan treni kaçırabiirsiniz.YTD.
Ayni durumun benzerini yasadim sn.borsavizyon.dun 5.20 ortalamadan sattigim ve bugun tekrar alirim dedigim dgzete lerin yerine portfoyumde var olan ve yasanan ciddi dusus nedeniyle cok dusuk fiyatlara gelen gozde girişim aldim. yada almak zorunda hissettim diyelim.neye nasip neye kismet derler ya. benimki de oyle oldu.dgzte de olmasaydim bunu yapmam mumkun degildi..ancak dgzte de de tabiki alim yonlu izlemeye devam edecegim.
Yatırım Finansmandaki arkadaş süpürüyor kademeleri. İlk çıkışta 2,70 den 4,80 e çıkaran da yatırım finansmandı. O hareketi niye yaptı haberi öncedenmi aldı hepsi unutuldu. Yada aldıklarını piyasayamı dağıttı gerçekten yoksa dağıtmış gibimi gösterdi. İnanılmaz bir film döndü Dgzte de. Hakettiği değer 5,47 nin çok üzerindeydi buna bile sevinir olduk. Çağrı 5,47 den olacağı garantiyken üstüne birde temettü varken 5,07 fiyattan kağıda alıcı gelmiyorsa yükselemiyorsa çağrıdan sonra riske girip burada hiç kalınmaz bence. Büyük kısmını satar bir kısmını beklerim diyordum ama çağrıda hepsini vereceğim. Bizim borsada yatırımcı malesef böyle sığ kağıtlara gelmiyor. Küçük yatırımcının çoğuda kumarbaz. Bizim gibi 3-5 yatırımcıda bu açığa satanların al-sat yapanların karşısında güçsüz kalıyoruz hisseye yön veremiyoruz malesef. Güçlü kurumsal alıcılar olmadığı sürece açığa al-sat yapan kumarbazlar kağıdın içine ediyor.
Son durumda 1,35074 x 4,135 = 5,58 çağrı fiyatı garantimiz var. Diğer hisselerin riskine girmeye hiç değmez. 1 ay içinde % 10umu daha alırım verirse temettümü de alırım.
Ah marbas ci ah biliyosun milletin atlayacagini maymunluk ediyosun elim gitti kafana boca edecektim vazgectim
Sattim 5.05 5dk sonra 2 katini 5.13 aldim [emoji22] dgzte yapamiyorum
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirketin yatırımcı ilişkilerini arayan ve ulaşabilen var mı.
Arıyorum tel. çalmıyor bile.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cahilliğimi maruz görün de birşey soracaktım. Diyelim Ben 5.10dan 1000 lot aldım. Bu çağrı fiyatı ne demek oluyor? Ben bir yere mı başvuruyorum bunun için günü gelince, ya da gelmeden önce? Ya da günü ne zaman ?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basitçe anlatayım şirket sahipliği değiştiği için şirketi yeni alan kişi diğer küçük ortaklara pay alım teklifi vermek durumunda kalıyor.
Bu teklif için taban fiyat 5,45 idi usd kuruna göre.
Çağrı fiyatı ve zamanı açıklansın zaten fiyat, o açıklanan fiyatın üzerine gelir %100
Borsada satar geçersin. Heee elinde çok yüklü mal vardır borsada vermesi sıkıntılı olur o zaman çağrı için aracı kurumuna başvurup form doldurup imzalayıp verirsin şirket paranı hesaba yollar
yatırım fonları da satıyor.. ne güzel... :)
Çok teşekkür ederim
5.45 ten bütün piyasadakini alsa 27 milyon para harcaması lazım. Ne acelem var ki daha düşükten alayım diyor sanırım. Çağrı ve temettünün ne zaman olacağını biz bilmiyoruz onlar az çok biliyor. Buna göre burada tutuyorlar alabildiği kadarını sabırsız başka kağıtlarda kar fırsatı görenleri alacak. Ama böyle bir ortamda bundan daha garanti hisse de göremiyorum. YTD
Speğin de canı sıkıldı...trade yapmaya çalışıyor arada bir..ileri geri yapa yapa yalama oldu 5.10-5.15 arası kademeler...
https://www.kap.org.tr/Bildirim/676500
Dosyalar:
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri 2018-04-12
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu vasıtasıyla yapmış olduğumuz Özel Durum Açıklamaları haricinde, mevcut durum itibarıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği" gereğince kamuya açıklanmamış yeni bir özel durum bulunmamaktadır.
Bu açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Tebliği'nin 8'inci maddesi ve Borsa İstanbul A.Ş. Başkanlığı'nın 12.04.2018 tarih ve BİAŞ-4-3183 sayılı yazısına istinaden yapılmaktadır.
Borsa İstanbul A.Ş. yzı göndermiş niye bu hareket diye. Uzaydamı yaşıyor bunlar. Asıl hala niye bu fiyatlarda duruyor 5,47 lerde olması gerekiyor diye yazı göndermeleri lazımdı. Bunun açıklamasını göndersin şirkette bizde bilelim.
Rekabet kurumundan sorun çıkacağını sanmıyorum. Demirören grubunda sadece milliyet ve vatan var. Tekel oluşacak bir durum yok artık. Yeni gireceklerin diğer hisseleri çakıldığı için onları satıp buraya gelemiyor. Büyük yatırımcıda sığ diye gelmiyor. Ufak ufak toplanıyor hedefe doğru emin adımlarla gidiuor. Bugün yatırım finansman 142.000 Lot Oyak 82.000 Lot topladı. Küçüklerden büyüklere doğru mal geçtikçe satılacak malda kalmıyor zaten. Bu haberi kullanan günlük al-sat yapan marbas gibi kumarbazlar gereksiz hacim yaratıyor kağıda.
Doların yükselmesi bu hisse için olumlu mu? Çağrı fiyatı açısından soruyorum
çok totoşsun yaww,silkelemede yapmıyon:he:
Doğan holding için ayrilma hakkı işlemleri başlıyor yakında kap a haberi düştü. Bizim zorunlu pay alımı için çağrı işlemleri de başlar muhtemelen yakında. Hadi dogan dağıt şu temettuleri artık çağrı öncesi 30 milyonu cebe köy. Bir kerede yatırımcının duasını al şu dünyadan göçüp gitmeden.
Dogan holding icin satış işlemi yönetim değişime yol acmadığından onemli işlem.kapsaminda değerlendiriyor ve ayrılma hakkı tanınıyor. Bunun mevzuatına göre ayrılma hakkı fiyatı geriye dönük ortalamaya göre hesaplanıyor. 0.77 muhabbeti bu.
Hurgz ve dgzte için tümden bir satış sozkonusu. Satış fiyatının altında olmayacak sekilde zorunlu pay alımı olacak. Daha önce yazdım mevzuatı. Kafa karıştırmaya gerek yok. Çağrı olacak bu 2 kâğıtta satış bedeli üzerinden. Inisiyatif veya alternatif yok bukadar net. Doğan için süreç başladı. Dgzte ve hurgz içinde haber gelir. Bu haber dogan holdingden gelmeyecek demirören grubu alacak hisseleri o çağrı yapacak. Tam % 10 prim var güncel fiyata göre. Dgzte için ekstradan birde temettü alımı sozkonusu. Rahat olun bekleyin bunu satıp alacağınız diger hisselerin durumu da ortada.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Ses soluk kesildi Demirören tenkisata yani personel indirimine trollerden başlamış olabilir... mi acaba?
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Mayısda olması tercihim benim de. Temettüyü bu ay sonuna kadar dağıtırlar diye düşünüyorum.
Diğer yandan satış için belli onaylar söz konusu ama bu tamamlanmadan Doğan Holdingde ayrılma hakkı için sürec başladı ve ayrılma hakkı fiyatı açıklandı. Aynı şekilde Demirören grubununda bir açıklama göndermesini bekliyorum. Doğan Holding sattım ve ayrılma hakkı bu diyor Demirörende aldım ve zorunlu pay alım teklifi fiyatı bu diye Kap a bir haber gönderebilir.
temettü için en geç 30 Nisan tarih belirlenmiş
Kaynak neresi. Yatırımcı ilişkilerinden bir bilgi alamadık biz.
30 Nisanda ödenecekti en geç, ancak son genel kurulda tarih yönetim kurulu kararına bırakıldı. Bugün karar alıp yarında ödeyebilirler veya hiç karar almayıp ödemeyi yeni yönetimede bırakabilirler. Öyle yada böyle ödenecek ama çağrı öncesi ödenirse ekstradan 24 kuruş temettümüz olacak.
Teşekkür ederim ibrahim bey. Bugün yatırımcı ilişkilerini aradık hiçbir net bilgi alamadık. O sebeple sormustum. Zaten net tarih çağrıdan önce olursa aninda fiyatlara yansır diye düşünüyorum.
Doğan Holding'in Bünyesinde Bulunan Teşebbüslerin Bir Kısmının Tam Kontrolünün Erdoğan Demirören Tarafından Devralınması İşlemi ile İlgili RK'na Başvuruldu
Rekabet Kurumu internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Niteliği : Devralma ,
Pazar : Medya ve reklam, bilgi ve iletişim teknolojileri
Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş.-Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.
Doğan Holding bünyesinde bulunan teşebbüslerin bir kısmının tam kontrolünün Erdoğan Demirören tarafından devralınması işlemi.