Dediginiz gibi yatas bilanco acikladiktan sonra buraya ususeceklerini umuyorum ki simdiden mal toplayip toplamadimlarini bile bilmioruz
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dediginiz gibi yatas bilanco acikladiktan sonra buraya ususeceklerini umuyorum ki simdiden mal toplayip toplamadimlarini bile bilmioruz
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*Her senet kendine özeldir ancak aynı sektör verilerinin karşılaştırılması daha iyi analiz için önemlidir.
Geçen sene yataş 5 milyon finans gideri yazdı biz 8,5 milyon finans gideri yazdık.
Bu sene 18 mil finans gideri yazdık 2 ye katladık dolayısıyla yataşın da döviz cinsinden kredi borcundan dolayı finans giderlerinin 2 katına çıkması ve hatta zarar açıklaması mümkündür.
Son olarak Yataş yatırımcılarını üzmek senedi yermek değil maksadım. Ancak aynı sektörden 2 senedin karşılaştırmasını yapıp doğtaşın ucuzluğu görmek ve göstermek.
Bugün veya yarın yataş bilançosu gelince onuda kısaca bir analiz ederiz.
Sevgiler..
Bir arkadaşımíz derinlik paylaşsada kademeleri gorsek kağıt 2.68 2.70 arasında kaldı.
150 degil. 130-150 arası.....
Yataş I
YATAŞ o kadar faaliyet karı yapamaz. cunku daha cok mali daha ucuza nakliye edemez. Almadan vermek allaha mahsustur.
Sonuc olarak dogtas daha cok mali daha ucuza nakliye etmiş. Bunu nasıl başarmış?