senin süren hiç bi zaman bitmez, hatta diğer ortaklarınkide bitmez. gider 30 sene sonra, yeni gördük, şikayetçi oluyoz dersiniz o zaman.
o işler öyle yürümüyo.
Printable View
sivas taki, madımak otelinin sanıkları bile gidip, ceza zamanaşımından yararlandı bu ülkede.
şikayet , dava, ceza zamanaşımı var.
2016 yılının başından beri karar denetim bağımsız şirketi hazırlıyor bilançoları ve her hazırladığı bilançoda borca batıklık artıyor du en son 12 aylık ta zirve yaptırdı rekor kırıldı tarihi rekor zarar rekoru yani bir bağımsız denetim şirketi çalıştığı şirketi böyle gösterir mi ekmek yediği tekneyi batırır mı bilemem ama bu işler garip işler
5 milyonluk davanın harcı ne kadar sordunuzmu... 85 bin lira.
peki vekalet ücreti ne kadar.
zaten 104 milyon borçlu oldugunuzu söylemiyorum bile.
2017 yılının 3 aylık bilançoları gelmedi karar bağımsız denetim şirketi hazırlamadı yada karar bağımsız denetim şirketinin varsa alacağı olan parayı ödememiş olabilir yönetim bilemeyiz yada son verilmiş olabilir işine başka bir denetim şirketi ile anlaşacaklar her ihtimal var bundan sonra
yada nasılsa borsa dan çıktık gereksiz deyip hazırlamamış olabilir ler de çünkü baktım sadece 3 aylık bilançosunu gönderen bir gediz var başka da yok
özel durum açıklaması gelmiş genpower jenaratörün iflas davası ile ilgili
eksikliklerin giderilmesi için mahkeme 7 haziran tarihine ertelenmiştir diye özel durumlar spk nın orda yazıyor borsa dışı şirketler bölümünde
http://www.spk.gov.tr/apps/ofd/OzelD...ubmenuheader=3
spk bugün müjdat kardeşime ceza vermiş yine.
5.5 milyon parayı, gidip kendi kendisinden tahsil etmeye çalışmadığı için. gidip kendi kendisini, savcılığa şikayet etmediği için. tam da 6 aylık sürenin bitiminde.
337 bin lira müjdata, 27 şer bin lira diğer dört yönetim kurulu üyesine.