9,22 oldu yauf maşallah...dün 10,50den lankimdi ky mı ydı acaba??
Not henüz almadım ama takipteyim alım yapacam işallah...
Printable View
9,22 oldu yauf maşallah...dün 10,50den lankimdi ky mı ydı acaba??
Not henüz almadım ama takipteyim alım yapacam işallah...
Çok fazla tepki vermedimi sizce
ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazar payı en yüksek şirket bildiğim kadarı ile. İnşaat sektörüne çalışıyor dolaysıyla dönemsellik var. İlk çeyrek satış ve kar rakamları 6-9-12 dönemlerine göre daha az önemlidir. Bu dönemde ciro ve açıklanan kar-zarar hisse değerine bu denli etki etmemeli. Gelen sonuç rakamlarını kullanıyorlar.
Eee bizim çakallara gün doğdu.... Bundan iyi fırsatmı olur, şirketin en parlak dönemi bu dönem ya:) Ha bide bizim türk yatırımcısı bilançoyu tam olarak inceleme zahmetine katlanmaz direk kar/zarar hanesine bakar hemen kar mı/ zarar mı var diye!! Ben şahsım adına bilançoyu incledim, beğendim!! -200'e takılmamak lazım niye mi; Şirket en parlak bilançoları açıklayacağı bir döneme giriyor bu1, Avrupanın en büyük fabrikasını açtı üretime geçti bu 2, Stoklar göz alıcı bu 3, Karını yatırımcısıyla paylaşan dürüst bir yabancı ortağı var bu 4 daha da sayılabilir... Ben bu bilançoyu doğum sancısı olarak görüyorum gelecek parlak günlerin habercisi... Bu tabiki benim şahsi görüşümdür.. Yatırım tavsiyesi içermez....
Saygılarımla....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4bba0b5206.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu mal stoğu gelecek için bize ümit verir mi geçen dönemki mal stoğu ne kadardı?
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vur gözünün üstüne karakolu bulamasın:) Çakaaalll.....
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraz zahmete girip kap'a baksan?
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.