Siz iyimisiniz?
Yazımı kopyalayıp, altına kendi kendinize bir şeyler yazıyorsunuz. Sizle daha fazla muhatap olmaya gerek yok demiştim.
Lütfen, sizler teşekkürlerinizi ediN, benim size yazacak boş zamanım daha fazla yok.
Adam okumuş buraları hisse alımından vazgeccek Mahonun boş lafları yuzunden ya bu kadar insanlara zarar vermeyin.acredetocular 3 yılda tek kelime kimseyi kirmadiilar kimseye laf yazmadilar.onlarla olanada olmayanada saygi duydular herkes bildiği yolda gider siiz neden insannlari üzüyor kırıyor tenkit ediyorsunuz onlardan dahami zor durumdasiniz yahu bırakın herkesin bir hedefi vardır onu yapar bunu yapar.birak insanların yakasını kim ne yaparsa yapsın hacı mahoiooi
67 bin metre kare yer ölüsü metre hesabı 30 eder bırak bu işleri Sait Alp sirkeflikte üstüne yok ytd
30 bin çarpı 67 bin metre kare borcu aneltin 8 milyon şirkete düşen binanın borcu 16.400.000 araştır bkardesim yapıda kasada ne kadar para var Adnan beyi ara sor sonuçta kankisiniZ.
Bence en fazla 250 eder.kira olarakta anel diğer yerlere göre emsallerine göre 5 Euro fazla alıyor.ha bölgede 30 TL M2 si plazada var en yükseği 60 TL biziimkiler Euro artışından 90 TL (15 euro) kira alıyor M2 ye.ama nereye kadar kiracılar izin verecek oda var.yani sıkıntılı bir durum var hacı Maho sürdürülebilirlik sorunu var.yani euronun 4 TL olması lazım ki kiracılar isyan bayrağı açmasın.ha yabancımi evet citibankta yabancı karşıda m2 si 50 TL ye oturuyor.onun için burda salata soğan dograrken hayal kurarak bu işler keşke olsa.
22500 çarpı 10 bin De şuna.asansorü merdivenleridemi satacan.yarin katları satarsan emsalleri araştır.8 /10 bin M2 si.m2 kira ortalaması 30 TL.euro arttı ama kiracılar ne dicek.biz 90 TL veriyoz kiraya.sakat işler bunlar hacı dakko.hayal satmasin diye maalesef gerçekleri yazmak zorundayım.bende istemezdim ama kandım maalesef.biliuorsun yalan yazmayı yazanida sevmem.ytd deildir
Bina ortak kullanım alanı diğerlerine pay edilir.ytd