Printable View
Burada Siirt’li var mı ?
Alıntı: Originally Posted by Jakob!Jersen Burada Siirt’li var mı ? Nescafe siirt ne alaka
Alıntı: Originally Posted by muratknd Nescafe siirt ne alaka İster inan ister inanma ama bu soruya sadece senin cevap vereceğini biliyordum :) Öylesine sordum. Ben de Kocaeli’denim. 41 41
Herkese iyi hafta sonları
Alıntı: Originally Posted by Jakob!Jersen İster inan ister inanma ama bu soruya sadece senin cevap vereceğini biliyordum :) Öylesine sordum. Ben de Kocaeli’denim. 41 41 Nescafe ben siirtli degilimki harbiden su spekle arandaki bağ nasil acaba
Alıntı: Originally Posted by muratknd Nescafe ben siirtli degilimki harbiden su spekle arandaki bağ nasil acaba Kibele ben sana siirtlisin demedim ki Siirt’in plaka kodu kaç ? Ondan şeyttim. Spekle aram çok iyi. Çok severim keratayı :)
Alıntı: Originally Posted by Jakob!Jersen İster inan ister inanma ama bu soruya sadece senin cevap vereceğini biliyordum :) Öylesine sordum. Ben de Kocaeli’denim. 41 41 :ok: :ok: 41 :):)
Alıntı: Originally Posted by Jakob!Jersen Kibele ben sana siirtlisin demedim ki Siirt’in plaka kodu kaç ? Ondan şeyttim. Spekle aram çok iyi. Çok severim keratayı :) Derinlikli bakmıyorum lot sayilarini görmedim o yüzden yani son dk senmi çizdin tahtayı nescafe siirt 56 bende 34 kardes