İyi akşamlar Üstad.Geriye doğru baktım göremedim.Mümkünse Vakıfbanka bakabilirmisiniz.
Printable View
İyi akşamlar Üstad.Geriye doğru baktım göremedim.Mümkünse Vakıfbanka bakabilirmisiniz.
YUNSA ; 4.90 kapanış yaptı...
DİRENÇ ; 5.09 - 5.22 - 5.31 - 5.38...
DESTEK ; 4.89 - 4.56 - 4.30...
Öncelikle ; 4.89 üzerinde kalması önemli...Sağlam aşağı kırarsa destekler önemli olacak.. Özellikle 4.30 desteği...
4.89-90 üzerinde işlem hacmininde artmasıyla tutunması yükseliş trendini sürdürebilir...
Y.T.D.
VAKBN ; 4.69 kapattı...
Daha önce yaptığım yorumda ; 4.10 kanal direncine dikkat çekmiştim... Geçer desteklerse yeni bir yükseliş trendi başlar demiştim... Öylede oldu...
DİRENÇ ; 4.77 - 4.97 - 5.11- 5.22...
DESTEK ; 4.47 - 4.10...
Desteklerin ikiside önemli... İlk destek kırılırsa ; yukarı eğilim azalır...ikinci destek kırılırsada tekrar bir alt kanala düşer...
Herzaman söylediğim gibi ENDEKSİN dizginleri Bankaların elinde görünümü devam ediyor...
Endeksde de verdiğimiz 101500 desteği direniyor...nezaman kıracak gibi olsa Bankalara alış geliyor ve ortallık yataya dönüveriyor...Sağlıklı yükselişleri genele yayıldığında gerçekleştireceği aşikar...
VAKBN da bulunduğu kanal dirençleri normalde zorlu... Ama özellikle bu direnleri bir bir geçip,kanal direnci ; 5.22 sağlam geçilirse, tutulmaya devam edilebilir... Tenik olarak diğer bankalardan bir tık önde görünüyor...
5.22 geçilip desteklenirse hedef direnci ; 6.34 olur ve yapabilir...
Endeksle beraber takip...
Y.T.D.
hocam ek olarak müsade ederseniz
bakab
halkb
gerel
şimdiden teşekkürler
Allah razı olsun
değerli hocam merhaba ,müsait olduğunuzda sayas bakabilirmisiniz tşk
KAREL ; 5.13 kapanış yapmış...
Daha önce yanılmıyorsam 5.37 önemli direnci demiştik... 5.40 görüldü...Şimdi ; 4.92 önemli desteği...buralara kadar gevşeme potansiyeli var... Ama kırması ve altında kapatması iyi olmaz...kırarsa bir alt kanala düşer... Tekrar izlememiz gereken direnç ; 5.37 - 4.66...
Y.T.D.