Hedefin 27 mlyonu erişmiş neden cikmiyor anlaşıldı.bedelli parasi da ucmus galiba .ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hedefin 27 mlyonu erişmiş neden cikmiyor anlaşıldı.bedelli parasi da ucmus galiba .ytd
Diyolar ki "beyler sıkıştı aşağıya yarın bana kiri verin"
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...68dd2c21ef4592
Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi 2019-02-11
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yoktur
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Mali Tablonun Hesap Dönemi 01.01.2018-31.12.2018
Mali Tablonun Verildiği Otorite Üsküdar Vergi Dairesi
Mali Tablonun Verilme Nedeni 2018 yılı 4. dönem geçici vergi beyannamesi eki olarak verilmiştir.
Mali Tablonun Verilme Tarihi 2019-02-11
Açıklamalar
Ek Açıklama Şirketimizin
01.01.2018 - 31.12.2018 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde Üsküdar
Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne verilmiş olan (Sermaye Piyasası Mevzuatına göre
düzenlenmemiş) gelir tablosu ekte sunulmuştur.
MCT danismanlik in yuzde 39 oranindaki payini satin almisti paralar oraya gitmis demk ki . Ozetle karlar gitmis ytd
Kardeş, bilançodan anlamadığın gibi finansal okur yazarlığında yok.. bu şirket üretim veya ticaret yapan şirket değil.. farklı şirketlere sermaye yatırımı yapan ve ortak olan şirket.. kap taki gelir tablosu sadece hedef girişimin finansal piyasalardaki kusa vadeli yatırımlarının sonucu sadece.. esas gelir tablosu ve kar, konsolide bilanço- gelir tablosu açıklandıktan sonra belli olur.. yani ortak olunan diğer şirketlerin gelir tabloları ve karları açıklandıktan sonra gerçek kar ortaya çıkacak.. bedelliden gelen paranın mctas ın satın alınmasını nereden çıkarttın bilmiyorum.. kamuoyuna bir duyuru tapıldığını hatırlamıyorum.. %39 payını ilave olarak aldıysa bunun kap a bildirilmesi gerekir.. gönderir misin bu haberi? Kap açıklamasında bedelliden helen paranın sadece %30 unun kredi olarak seykim ve mctas ve diğer iltiraklere verileceği belirtilmişti., yanlış yönlendirme yapma.. bilmiyorsan öğren ondan sonra yorum yap
Aynen kardesim finansal okur yazarligim yok ama kap haberi var . Yuzde 39 unu almis . Bunu bedelliyle mi aldi yoksa neylr bilmiyorum . Bilen arkadaslar vardir elbet