Guzel kapanış yaptı.İnsallah sahte hareketler değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Guzel kapanış yaptı.İnsallah sahte hareketler değildir.
Sanal hareketler gibi geliyor bana ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremedim sabah seanslarında hacimsiz neredeyse hissede işlem olmayacak sonra birden bire al sana ver bana bıktırma türünden hareketler.
Dun 5,33 bugun 5,38 ortalama ile aldım 5,41 5,45 benden aldı.Fakat 5,44 de al gulum ver gulum hareketleri vardı.
Bu hareketleri cok yapıyor, hacimli cıkıyor imajı veriyor.Alıcı geldimi veriyorlar.
İnşallah gider artık cok bekledik.
Doların 3,4/3,3 hareketini satın alıyor olabilir.Eger bunu satın alıyorsa 5,75/5,80 hareketi yapabilir "baş"
Yapsada portföy un yarısını versem:)
Dun alıyor goster bugun veriyor goster.Nasıl bir tahta bu yaw...Serseri mayın gibi
paşabahçenin ruhsatını bir alamadınız gitti.Yıl sonu diyorsunuz.Yapında kağıt üzerindede olsa değer artsın.Elinizi çabuk tutun.
2.7 milyar borç sıfırlanacak deniyor.Satışla sıfırlanacaksa 5.4 puan değerlemeye artı olarak geçer. 2019 içerisinde deniyor.12 piyasa defter değeri 17.4 olur.Böylede olmaya bilir.Tahmine göre akıldan hesap.
bir şey daha gördüm yatırımcı sunumunda.temetü ödeme tahmini olarak her sene artıyor.Benim istediğim gibi.2018 te hisse başına 20kr 2019 ta 38 kr 2020 de 52 kr .Mis gibi 2020 de faize göre zararım azalıyor.yüzde 4 getri gelirken temettüden maliyetime göre yüzde 30 civarı temettü idare eder.Tutarsa...Değeri hesaba katmıyorum.Artmayı beklesemde garanti paraya bakıyorum.Kafam rahat.Herkese nasip olur inş.....