Ya bu saglik bakanin akil sorunu mu var. Aptal piyasa zateb tedirgin kesin veri yoksa elinde olma ihtimali neden var dersin. Nasil insanlarin eline kaldi su guzelim ulke.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ya bu saglik bakanin akil sorunu mu var. Aptal piyasa zateb tedirgin kesin veri yoksa elinde olma ihtimali neden var dersin. Nasil insanlarin eline kaldi su guzelim ulke.
Endeks artıda şuan ,bunu alakasız çektiler aşşa yine.
Çok hakimler tahtadakiler hisseye ,zaman ne göstercek bakalım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Her hisse bu ortamda düşebilirde çağrı fiyatı beklenen, birleşme baz fiyatı 3,48 olan trakya cam nasıl 2,95 edüşüyor anlayamıyorum. Adamlarda sanki bilerek hesaplamayı geciktiriyor 40 gün oldu birleşme açıklaması yapılalı. Yüzde 30 zararla bekliyorum. Burdan satmamı beklemiyorlar heralde. İstedikleri kadar indirsinler
Bugunde cicek gibi duzduler bizi. Miss...
Biz dua edelimde 3.48 de olsa birlesme olsun. Yoksa ozaman ski tam tutariz.
40 gün oldu ses yok..her akşam kap açıklamasına bakıyoruz.. yaziklar olsun.
Bu kadar uzatilmaz bir rapor.. bu ortamda güvenli liman diye ısbankasi hissesi alıyorsun (çağrı olacak diye) .. piyasada en çok düşersin.. ytd..
Temettü diye 10 kr veriyorsun.. onuda verme geri alim acikla bari.. çağrıda alacağın hisseleri burdan toplasan bu kadar düşmez..
Anacam..trakya..sise..soda ..dencm.. hepsi koşar adım düşüyor.. ey ısbankasi sesimiz geliyor mu ?..
Bu ortamda yatırımcılarına güven.ver.. açıkla raporumuzu.. neyse görelim.. ytd
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada anadolu sigorta diye hisse var malum işbankın,
Tık demiyor hisse düşmüyor hiç,
Trakyada işbankın,anadolu sigortada.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi