Emme bir yakalanırsak çok fena ötteriyormuş, iyiliği uzak olsun ahaliden lanet şey!
Printable View
Yan komşular çılgınlar gibi Doğum günü kutluyor .
Zaten sokağa çıkma yasağı var sabah adam gibi kutlasanıza .
Duvara iki yumruk atayım mı diyorum sussunlar diye
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
dediğim gibi benim de eksik kalan şeylerim gezmek (ama AVM gezmek değil yeni ülkeler gezmek, kültürel veya gastronomik amaçlı gezmek) ve bazı insanlar. ancak "dışarıdaki hayattan zevk alınacak şeyler" Türkiye'nin büyük şehirlerinde yok gibi bir şey maalesef. (kendi adıma). Zaten yürüyüşe filan da çıkabildikten sonra o kadar da kısıtlı değiliz. Ben mesela ankara simitini çok severim :) ama sadece 1 fırının simitini gerisi de denedim (çok açığımdır denemeye) ama ı ıhhh asla olmuyor. neyse, dışarı çıkarsam mutlaka alıyorum (misal taze meyve vs. alıyorum yanında onu da mutlaka alıyorum) zira bu süreçte ankaradayım. Her şehirde böyle mutlaka yapacağım şeyler vardır, bu yerine göre değişir. Ama ben senelerce başka ülkelerde, şehirlerde yaşadım. Her yerde başka keyiflerim vardı. Asla "öfff burada şu yok" demedim. İlla başka bir güzelliği vardır.
ama onun dışında evden yapılamayacak bir hobim yok. evde yazıyorum, çiziyorum, yemek yapıyorum, çiçek yetiştiriyorum. Zaten işimi evden yapıyorum. Üstüne kod yazıyorum, içerik yazıyorum...Zamanım yetmiyor ki. Daha yapacağım o kadar çok iş var ki her hafta iş listesi yapıp her hafta yarısını filan yapabiliyorum...çünkü acil gelenleri öne almak zorundayım.
Adamlar sigara tavsiye etmemis zaten.
Sigara icenlerin ACE2 rezeptor sorunlari zaten solunum hastaliklari dolayisyla bilinen bir sey oldugundan mantikli geliyor cikardiklari sonuclar.
Yakalanirsak, corona veya baska bir sey, zaten eninde sonunda öttürülecegiz.
Sigara icmiyorum son yillardir genelde.
Ama onun yerine agzimda meme gibi elektronik sigara ile buharlama yapiyorum durmadan.