tesekkürler hocam birde direnci yazarmısınız
Printable View
yazıklar olsun
Dün ve önceki gün ki işlemler ile hisseyi resmen manipüle ettiler.
Spk umarım goruyordur bunları
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba arkadaşlar kafkas26 tahmin ettiğim kişi ise analiz konusunda çok iyi olan ve küçük yatırımcının kazanmasını isteyen biri.bu analizler ve yazılarından yola çıkarak sanırım tahmin ettiğim kişi. kendisini 4-5 yıldan beri tanıyorum ama 2-3 yıl oldu görüşmemiz olmadı. forumlarda hiç yazmıyorum ve hisseneti takip ederim. burdaki herkese de saygım var herkesin emeğine sağlık temel ve teknik analiz paylaşan kim varsa.bunu yazmamın sebebi kafkas26 tanıdığım kişi ise kesinlikle iyiniyetinden şüphem yok.bu kağıdı bize 2.00 lerden söyleyen adam. teknik bilgisinede çok güvenirim.saygılar
Evden çalışmaların artmasından dolayı siber saldırıların da arttığını belirten Beceren, siber saldırıların yarattığı tehditler ve buna bağlı olarak oluşabilecek riskleri güvence altına alan ürünler olduğunu ama bunların henüz başlangıç aşamasında olduğunu kaydetti. Zaman içinde bu sigortaların daha modüler olacağını ve çeşitliliğinin artacağını vurgulayan Beceren, zaman içinde sağlık sigortalarına olan ilginin burada da artacağını belirtti.
https://www.bloomberght.com/siber-gu...asacak-2258768
bana 2 ay önceki o zirve fiyatlarını vermezsen , r , 2021 yıllık bilançosuna kadar burda kalırım yani 1,5 sene daha ey tahtacı hesabını kitabını iyi yap ve düşün :)