SGD'nin Suriye ordusuna bir köyü bırakması için süre verip iki zırhlı aracına el koymasının sonrasında Rusya SDG/YPG yi vurmaya başladı!!!
Printable View
SGD'nin Suriye ordusuna bir köyü bırakması için süre verip iki zırhlı aracına el koymasının sonrasında Rusya SDG/YPG yi vurmaya başladı!!!
Merhaba Arkadaşlar,bu konuyu ve düzeyli fikir alışverişini çok beğenerek takip ediyorum.Belki konuyla direk alakalı olmayacak ama son zamanlarda sadece ben mi boğulacak gibi hissediyorum?Kardeş forum konularında bile mali,iktisadi,bilimsel konuları bile belli bir görüşe bağlamaya çalışan ve bunu zorla dayatmak istiyen kişiler sizi de yormaya başlamadı mı?Dün; bir üniversite hastanesinde ücretli muayene olmak için ayakta sıra beklerken arkadaki bayanla hem sıra numarası alıp hemde ayakta sıra beklemenin yanlış olduğu üzerine konuşurken;önümüzdeki sivri kasketli göbekli şahıs:eskiden dahamı iyiydi? diye zorla konuya daldı.Kendisine buranın özerk ünv.hastanesi(yani konunun hükümet le falan alakası yok,hastane hükümete bağlı değil)biz yanlış uygulamayı eleştiriyoruz ,bizimde ücretli muayene olan vatandaşlar olduğumuzu anlatmaya çalışsam da;sonrasında beğenmiyorsanız terkedin,ukelalık yapmayın, hayt -huyt moduna geldi.Yaşım gereği sabırlı davrandım,hafifçe koluna dokunup,dön önüne diyerek konuyu kapattım.Maalesef geldiğimiz nokta bu.Aklı yok fikri var bir takım kimseler sağda,solda duydukları birkaç kelimeyle insanları yargılamaya başladılar,dahada kötüsü bunlara bir şey anlatma şansınızda yok.Bu yüzden tercihlerini yurt dışı yapan başarılı öğrencileri de,yurt dışına taşınan insanlara da kızamıyorum.Başınızı ağrıttıysam affola,ama başımdan geçen bu olayı sizlerle paylaşmak istedim.
Hocam bu konu şehir efsanesi benim bildiğim...
Ciddi bir kaynağınız var mı bu konuda?
Bir de sizin de belirttiğiniz gibi bizim AKlı evveller sanıyor ki ABD kürdistan kurulmasını istiyor Ama Rusya istemiyor.
Gerçek şu ki ABD-RUSYA arasındaki kavga kurulacak Kürdistan'da kim etkin olacak kavgası.
Sent from my SM-A710F using hisse.net mobile app
3-5 ay öncesine kadar
sadece fed i takip ederdik.
alıştırıldık ona
yılda 1 defa
hadi 2 olsun
daha sonra trump geldi
süreci hızlandırdı
büyük Amerika dedi yatırım dedi.
sağa sola çattı.bugünde obamaya çatmış
protestoların arkasında o var demiş.
bide referandum çıktı.
olur olmaz bilemem.
etrafta hiç referandum havası yok.
halbuki böyle bi değişim olacak
güçlü hazırlanman gerekir
halkı inandırman gerekir.
şuana kadar
hayırcıları terörle ilişkilendirmekten başka bişey söylenmedi.
son olarak suriye
menbiç operasyonu
abd öso yu vurmaya başlayınca, rusyada ypg yi vuruyor.
tsk da bi taraftan bombalıyor.
bana göre en tehlikeli olanlar
ülkemiz için
suriye ve referandum
umarım ülkemiz için iyi şeyler olur.
$ konusunda ise
yukarıda saydığım konular devam ettikçe
faiz artırmadıkça düşmesi hayal olur.
nereye kadar yükselir onu bilemem.
syg..
Zor bölüme geldik.. Burada patern beğeneceğiz..
http://i.hizliresim.com/W04B2Q.png
Seç beğen birini..
http://i.hizliresim.com/oj2GQR.gif
Hocam gönderdiğiniz yazıda söylediğiniz "Irak'ın dağılması durumunda Musul'un TR'ye geçeceği" iddiasını destekleyen bir husus bulamadım.
Ayrıca Musul'un o dönemki İngiliz mandasindaki Irak'a bırakıldığı açık açık yazıyorken siz "Mandadan kurtulmuş Irak'a bırakıldı" diyorsunuz.
Sanırım ironi yapıyorsunuz. Gece gece ben anlamıyorum...
Sent from my SM-A710F using hisse.net mobile app