Alan satan ve toplam takas rica edebilirmiyim?
Printable View
Alan satan ve toplam takas rica edebilirmiyim?
KOZAL Bugün alım desteğine gelmiş gibi görünüyor,buradan aşağısı bence yok gibi,ben almaya başladım,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Bank of Amerika yı anlamak mümkün değil. O kadar dün aldığı malı neredeyse aynı maliyete satıyor. Tek teselli yerlinin alışının artmış olması ama onlarda satabiliyor. Hatta bazı aracı kurumlar çakallık yapıyor. Örneğin kozal ı portföyünde tuttuğunu söylüyor fakat seans açılır açılmaz satmaya başlıyor. YTD.
Fikrim değişti ,yeniden vermeye başladılar,temkinli olmakta yarar var,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kozal.. Adeta bir insan yiyen, al-satçı bitiren, bilinç tüketen. İnsan çöktüren. Beyin alan.
Devre de kesti. Hayırlı olsun.
Abi, kendi aklımla hareket ederim, ama tesadüfen sanatcı bir abinin Kozal canlı yayını izledim, daha doğrusu birisi link verdi izledim. Orada diyor ki, her yerden rezerv haberi gelecek, 138 liradan malı isterseniz bana verin hemen alayım diyordu. :) Şimdi aklıma geldi 125 den alsam bu sanatcı abimize satabilirmiyim. :) Bu piyasa ben biliyorum diyeni affetmez.
Tabi canlı yayında 600 lira yıl sonu hedefi vermesi ister istemez acaba dedirtiyor, neyise endeks 1200 lere geldiğinde artık rakama bakmadan bizde Kozal alırız.