eupwr portföyde olsun geleceği satın alacaklarsa orda da ekmek var hem yavru gesan yabancı degil ytd..
Printable View
eupwr portföyde olsun geleceği satın alacaklarsa orda da ekmek var hem yavru gesan yabancı degil ytd..
borsada herşey mümkün dostum..geçmişte zaman zaman çok büyük konuşuyorduk şu olmaz bu olmaz diyorduk ama zaman geçtikçe yanıldığımızı görüyorduk...örneğin ben cwene nin kolay kolay arz fiyatına ineceğine ihtimal vermiyordum ama bir gün baktım ki arz fiyatına inmiş...ben de af etmedim..:kahkah: borsada fırsatlar gerçekten de bitmez..
Fırsat veriyor
6 aydır borsayı baskılayan Bi siyaset Bi seçim vardı o da bitti enflasyon uçtu borsa %20 aşağı Bi ters orantı yaptı devamında ne olur
Mono kiristal mono
Verim açısından daha iyiymiş yani şu siyah paneller mono oluyormuş genelde
para borsayı terk ediyor dostum...nedeni de kkm dir yani kur korumalı mevduattır....kkm de faiz üst sınırını kaldırdılar...faizlerin %40-50 lere dayandığı söyleniyor...böyle olunca da para borsada riske girmektense garanti faize gidiyor...şu anda katrilyonca nakit kkm ye park etmiş...onların çözülüp borsaya yönelmesi lazım...
paranın alternatifi faiz, döviz,altın,borsa ,bitcoin ve kkm dir...bunlardan hangisi daha çok kar verirse para oraya gider...altın ,faiz ve döviz geçen yıla kadar da az getirisi vardı o yüzden de para direk borsaya geliyordu...bu gün para borsadan çıkıp kkm ye gidiyor...
Her akşam Bi saat araştırma yapıyorum 1 MW için aşşağı yukarı 550~650 bin dolar Bi yatırım gerekiyor çok iyi değilmi devletin garanti alımı var 2.2 cent ten