Derinlik verebilecek varmı
Printable View
Derinlik verebilecek varmı
Burası Türkiye ve bizde Orta Doğu ülkesi olduğumuz için bu tür riskler her zaman var. Savaş haricinde herhangi bir sıkıntı olacağını ve artık hisse alacaklarını 1.55'lere gelmesine rağmen yeniden alım yapmadıklarından düşünmüyorum. Bir hissenin fiyatını çıkarmaya karar vermişlerse şartlar ne olursa olsun çıkar. Neticede hissenin fiyatının düşmesinden bizler zarar edecekse de onlar daha çok zarar edeceklerdir. Toplu takaslar dikkate alındığında bu hisseleri eritmek için hisse fiyatını çok yukarılara çekmek zorundalar.
Şans iyi yatırım yapanın yanındadır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Doviz rakamlarina dikkat etmek lazim...bu oteli satma durumlari olsa ama bunlar mal satmaz...borc yüksek...karlilik ve dovizdeki sakin seyir 2 sene sürse borc da azalir..yeni yatirima hic mi hic gerek yok...zaten borc girtlakta zaten...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eküriler YKB, Garanti, İş sahnede...
YKB geçen hafta aldıklarını satıyor.
Hissenin düzeltme yaptığı 1650-1550 bandında iş ve garanti sattı ykb aldı.
19 temmuz'da 1.000.000 lot garanti'ye virmanlandı ve bu malın yaklaşık 500.000 lotu satıldı.
Bugün YKB ve Garanti birlikte satıyor.
Bu üç kurum arasındaki ilişki önemli gibi geliyor. Bana bir koordinasyon izlenimi veriyor.
Bu arada şirketin geri aldığı hisseler hangi kurumda? İş mi YKB mi?
Yoğun işlem yapan ve hissenin kaderini belirleyen bu kurumdaki yatırımcılar umarım patron şirketlerinin en büyük sorunu olan içsel bilgilere ulaşan kişiler değildir. SPK denetimindeki ve sütten ağzı yanan şirketin buna dikkat ettiğini düşünüyorum.
Buralardan alım yapmayan ve 1 milyon civarında alım daha yapması muhtemel şirketimiz acaba halen neden almıyor. Hayatın olağan akışına aykırı şeyler...
Buradan garanti ve son haftalarda toplayan ykb'nin satış yapması şu açıdan önemli, hisse yukarı giderken gelecek satışlar daha az olabilir.
Kim aldı sattı büyük hisseler için önemli olmasa da küçük ve dar hisseler için önemli.
Tüm yazılanlar yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.