BLOOMBERG teki arkadaş alanlar yerli yabancılar bu seviyeden dolar almadı diyor
Yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
Bu böyle olmaz papazı bıraktık hala dolar düşmüyor. acilen yeni papazlar bulunmalı. reise yeni düşmanlar lazım yerel seçimlere 5 ay kaldı. ne demişler papaz her zaman pilav yemez yeni düşman bulunmadıkça
kaldıraçlı işlem yapın demiyorum ki ... 30 bin dolar mı alacaksınız spottan , o kadarlık kontrat taşırsınız ... margin harici kalan para da faizde değerlenir... yeni üye yazıyor belki ismimde fakat , ben hamza sütbıyık yani... azcık biliyorum bu işleri diyelim ...
o hacimle ilgili , kaldıracağınız yükten fazlasına girmişsiniz... bu dediğiniz için kurulmamıştır türev vadeli piyasalar. Siz kullanım amacı dışına çıkmışsınız. Kaldıraç demek başlangıç margini için olan bir şey. Siz efektif kaldıraçtan parayı kaybetmişsiniz...
En iyisi kasko faiz yükselirse de sevin dolar yükselirse de :) ikisi de birden düşerse elle gelen düğün bayram deriz :) yeni bir parasal bolluk gelirse tabi
Bloomberg'teki yandaşlara ben de ihtiyatlı yaklaşıyorum ama daha çok yerlinin alım yaptığı bilgisinin doğru olduğuna inanıyorum. Çünkü yerli yatırımcının tl'ye güvensizliği maalesef yabancıdan daha fazla.
Bu başlıkta bile yazılanlardan anladığım neredeyse herkes dolara geçmek için fırsat kolluyor. Yabancı için TL portföylerindeki yüzlerce yatırım kanalından bir tanesi, yerli için ise dolar hayat memat meselesi, geleceğinin sigortası..