Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Valla ben myfinans'ım Karıştırdın myfinans benim...
Alıntı: Originally Posted by myfinans Valla ben myfinans'ım Sizde sona erdi döngü :)
Kafe sakinleri Ninja sutbiyik nerede :kmk: Görünmüyor buralarda
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Karıştırdın myfinans benim... Alıntı: Originally Posted by admustafa Sizde sona erdi döngü :) O zaman ben kimim allahım Niye kandırdınız beni bugüne kadar myfinans sensin diye😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans 24,10 ve 25,15 Burger ve nzor ayni gidiorz sizinle bi de bnm tersime kacan yesiller var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by myfinans O zaman ben kimim allahım Niye kandırdınız beni bugüne kadar myfinans sensin diye Siz yoksunuz. Bu kadar basit bir şey.
Alıntı: Originally Posted by Webster O zaman itiraf ediyorum Sutbiyik benim[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] Hayir benim [emoji16] hangimiz sutbiyik degiliz ki [emoji1787] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Siz yoksunuz. Bu kadar basit bir şey. Adin ne hazreti saban romayi kim yakti babam [emoji1787][emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi