Pat diye fiyat çok düşmesin ,devamlı alan olsun ve satanda az olsun diye böyle bı şey yapabilirler..temettuyu zamana yayabilirler..daha önce 40 krs temettü hiç olmamış zaten...bolebilirlerde...
Printable View
benim beklentim 0,30 temettü + %5 bedelsiz vermesi..rakamlar yılsonu karlılığa göre yukarı oynayabilir.
sermaye artmalı, lotlarımız çoğalmalı
syg.
31.03.2008 de 40 Kr vermiş. Ayrıca kârı hesaplarsan şu an 33 Kr u var. Yıl sonu kârları genellikle son 3 ay tavan yapıyor, ayrıca bu yıl yatırım yaptığı hisselerdeki artışlarıda katarsan 40 Kr rahat var gibi. YTD
Hisse fiyatı ile temettülerin arasında korealasyon varmı acaba şimdi aklıma geldi ama
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka bir opsiyonda fiyatının sabit kalip, birim pay değerinin artması da olabilir. Böylece birkaç ay içerisinde iskontolanabilir yeniden. Ancak ben yeni yönetimin etkisi olduğunun düşünüyorum.
Her zaman 100 liralık banknot neden 50 liraya alınır sorgulardım.
Hepimizin bildiği gibi piyasa fiyatı alıcıların ve satıcıların dengelediği noktadır.
Benim tek beklentim temettü geliri, dolayısıyla piyasa fiyatı ile ilgilenmiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
%40 Temettü veya bedelsiz açıklanırmı bilmem ama ismen'i bilenler bilir bilmeyenler bi grafiğine baksın tanıdık gelecek mi?
ismen'e de 1,60da pahalı diyenler olmuştur şuan 4,25tl :) YTD