Virüsde vaka sayısı 100 bine 67 de günde ulastı
Ama 300 binden 400 bine gelmesi sadece 4 gün sürdü
İşte yayılma hızı bu denli fazla
Printable View
Herkes kendi şişesini de yanında getirsin demezler inşallah. :he:
Eu da zaten soyle bir sistem vardi .. mesela kredili ev aldin aylik ornek 800 euro kredi taksidi oduyorsun . devlet ayda sana 300euro geri odeme yapiyordu taksidin 500 e geliyordu . aldigin maasa gore hesaplamasi vardi baya zaman oldu suan tam hatirlamiyorum . eu sacmaliklarin oldugu yer rakamlar ornektir 1700 euro maas aliyorsun sene sonunda devet sende extra vergi aliyor . 1400 euro maas aliyorsun sene sonunda devlet sana vergi iadesi veriyor . 1700 euroda ev kira yardimi alamiyorsun . 1400 euroda ev kirasi yardimi aliyorsun e o zaman ben neden calisayim diyordu halk :)
Altın 1636 mı yoksa 1691 mi. Anlamadım gitti
Dow sabaha kadar kırbaç -60 oldu
Vergi sistemi teoride aynı ama uygulamadı farklı türkiye ile.
Örnegin Turkiye de vergi dilimine giriyorsun ama Avrupada öyle değil.
Her sene sonunda FS3 diye bir belge olusur ve bunu incelemekle yükümlüsün alacak verecek var mı diye
Örneğin ben 2019 da ise baslamıs olayım. Maasımda 25 bin euro olsun. Devlet bende 15 ile 25k arasında yüzde 27 vergi alıyor olsun ama 10k ya kadar vergi yok
Yıl oldu 2020 ve ben 4. ay sonunda isi bıraktım. Toplam income 8k ama 2019 da ise basladıgım icin sistem benim 25k kazandıgımı görüyor ve benden düzenli olarak vergimi almaya devam ediyor
Oysaki ben 8k kazandım vergi ödememem gerekiyor. İşte bu parayı ben devletten alıyorum.