Benim hayatım aksiyon[emoji4]
Eminis desem yeter[emoji4]
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Benim hayatım aksiyon[emoji4]
Eminis desem yeter[emoji4]
https://i.hizliresim.com/M6R5ZO.jpg
Bolingerine hastayim[emoji4]
Rex tam ama tam olarak cami avlusunda a haber izleyip sadirvanda abdest alirken konuşan amcalar gibi konuştun.
Neresinden basliyalim inan ki şu yazdığını açıklamak bile bana komik geliyor şunu yaptığım için kendime gülüyorum.
1. Şu evet s300 Rus silahı evet Yunanistan'da var bunla konunun ne alakası var. S300 Yunan 2007 de almış 2013 de denemiş. konu şu ben diyorum ki caatsa 2017 de yanılmıyorsam imzalandı ee ne yapsınlar 2013 te kullanılan Yunan'a ceza mı kessin ;) komik olmaz mı:)
2. konu daha komik bizde ABD ye yaptırım yapacağız ha ;) rahip brunson olayına bir bak istersen al papazı ver papazı ne oldu? "Bu ten bu bedende olduk papazı alamazlar" Sen ABD ye ne yaptırımı yapabilirsin.kocaman devasa bir HİC. Belki ışığı kapatıp dil çıkartırız
3)mevcut iktidar yaptırımlar karşısında oy kaybetmez kazanır demişsin sen daha hiç ekonomik kriz görmemişsin.madem öyleyse vermeseydi papazı madem oy kazanacakti niye verdi ;) yazdıkların hepsi komik Cidden cevap vermek bile saçmaydı ama olsun bu seferlik.
bir SARKY tutturmuşum
duyuyorsun değil mi?