borsada en ideal slow trade döngüsü ağustos al-aralık sat olabilir. bu dönemlerde diplerde düşük dozda kötü haberler gelir. asıl büyük bomba kötü bir haber varsa, yeni yılın başına saklanır.
yani kulakları, ağızları kapayıp, gözleri açma zamanı.
Printable View
borsada en ideal slow trade döngüsü ağustos al-aralık sat olabilir. bu dönemlerde diplerde düşük dozda kötü haberler gelir. asıl büyük bomba kötü bir haber varsa, yeni yılın başına saklanır.
yani kulakları, ağızları kapayıp, gözleri açma zamanı.
Nereme doğru ittirecen gırtlağa doğru mu. Benim portföy Bozkurt reisin günlük zararı kadar. Bana giren bir barnak olur Bozkurt reisim hünkârıma bacaklar girer. Garibim açlıktan iş arıyor. Galiba gara oğlanların teklifini kabul edecek. Afrika ya sekiz işçisi olarak gidecek. Bozkurt reisim hünkârımin iki seçeneği var iş kazasından ölmezse maymun çiçeğinden ölür.
Muhalefeti de savunmuyorum ki...
En düşük emekli aylığını Asgari Ücrete eşitle diyor Özgür Özel... (Yanlış !!!)
Doğrusu en düşük emekli aylığına seyyanen zam yapmak ve Aylık Bağlanma Oranlarını düzelterek, intibak gerçekleştirmek...
Yani şu anda Muhalefet de emeklinin halini anlayamıyor...
Ben hakkımı istiyorum. Hakkımı iktidar vermiyor. İktidarcı olmamak muhalefetci olmak manasına gelmiyor bence...
Yukarıdaki linki de forumda benimle aynı durumda olan arkadaşları bilgilendirmek için yayınladım...
Herkese saygılar...