Vallahi dogru dedin. Gununu sasirsan da haberin geldi.
Printable View
ayi piyasasinda yabancinin bir miktari sözde/gerçek buyuk satislarini kim karsiladiysa(ki ky. buyükü zaten kaldiracak marjda degil) onlar boga piyasası(kisa vadeli) yasatacak coskusal haber beklenti ve akisina sahipler şuan icin...algı tersine döndü bunu tepe tepe kullanacaklardir...fakat finansal gercekler henuz coskuyu destekleyecek durumda degil bu nedenle coskunun bir yerinden kopmak gerek ;)
3 gun onceyle bu günün farki...o günler piyasa depresif algi salarken bu gün manik algiya dönuştü...iki durumdada amac panik işlem yaratmaktir...panik olmadigimiz takdirde
her iki durumdada sorun yok...
doğan medyayı milyar dolara boşuna almadılar. o kadar diyorum.
bak ben maldayım hiç mutlu değilim pembe hayal hiç görmüyorum bu haberlere. cuma günü bu hissseyi gene *** ettiler. 0,65 kapanş piyasa değeri 500 lerde aktife dikkat 4 misli.
halkbank gyo rasyo
http://www.resimag.com/p1/edf0eb16c7.png
ustad halkb banka forumundasin, ve halkb gyo yatirimcisi olarak halkb banka beklenti ve bilgi paylasim platformuna kendi gyo beklentilerinize gore degerlendirmeniz armutla elma misali ....bu arada gyo lar faizler makul seviyelere dusene dek bitik.. beklenti 2020de makul seviyelere kademeli iniş...yani işiniz zor...tavsiyen emlak konut forumunda sektorunuzle ilgili daha nokta bilgiler alabileceginiz yonunde...burdan halkb gyo ya musteri cikmaz herkes kemik ;)
Halkb gyo'u arkadaş dağın başında ıssız bir yolda ki otostopçu gibisin.En az 1 sene buradan kervan geçmez.Çok yanlış bir sektördesin.Hisseni başa baş değişeceğin bir sürü hisse var 60-65 krş.civarında onları düşün.