Kötü gidişat devam ediyor,fark 4 puana çıktı.
Ali koç la bir türlü olmuyor.
Kan değişimi şart.
Printable View
Kötü gidişat devam ediyor,fark 4 puana çıktı.
Ali koç la bir türlü olmuyor.
Kan değişimi şart.
bu gece ali koçun çıkıp ben aday değilim demesi lazım. bak o zaman yarın hissedeki performansa tavan tavan gider. ama nerde o günler. bu adam bu takımın başkanı olduğu sürece bu takımdan artık bir şey beklemiyorum maalesef. yazıklar olsun. senin yapacağın transferede, lan zamanında yapsan şu transferleri bugün hepsi alanyaya karşı sahada olacaktı. böyle kazma futbolcularla sahaya çıkıp puan kaybetmeyecektin. çok yazık. çok yazık. gs hiç bir şey yapmadan elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olur bu ligde. yatırım tavsiyesi değildir.
Hocayla ne alakası var.Bir sürü pozisyona girmişsin,penaltı da gelmiş sen 2 kaleyi bulan şutta biri saçma sapan olmak üzere 2 gol yiyorsun.Bizim millet ne meraklı ya hemen hoca yemeye.
Ayrıca ben Ali koç seçilmezse hisse uçar gider fikrine katılmıyorum.Hisseyi yıllardır bu kadar başarısızlığa rağmen uçuran kişi Ali Koç’un kendisidir.O giderse borsada fener hissesinden pek bişey beklemeyin.Bu kadar başarısızlığa rağmen hala haftasonu yapılacak seçimde Ali Koç’a oy veren fenerliler haindir benim gözümde.
Yarın hisse yine 1 TL ler civarında düşüp, 12,40 ların altına mı inecek ???:vk::vk::plc::rtfm:
evet yarın hisse % 3-4 geri gelir büyük ihtimalle. eğer bir sürpriz olmazsa ali koç cenahından sıkıntı büyük. çünkü bu ali koç en iyi transferide yapsa zamanlaması hıyar gibi. adam gibi zamanında transferi yapsana, morinyoyu göndersene be adam. neyi bekliyorsun. bak şimdi bu senede çöp oldu. ayıkla pirincin taşını. şimdi yönetimi bıraksa yeni yönetimi kimse suçlayamaz. o da sütten çıkmış ak kaşık gibi rahat rahat bu seneyi geçirir. nasıl olsa hocayı ben getirmedim, futbolcuları ben transfer etmedim. takımı ben kurmadım. vs. v.s. iş iyice boka sarabilir yani. yatırım tavsiyesi değildir.
teşekkürler hırslı malum beyefendi...
senelik maliyeti 300.000.000 Euro olan takım hem de kendi sahasında kendi seyircisi karşısında senelik maliyeti 10.000.000 Euro olan Alanyaspor karşısında 2-2 berabere kaldı...
ismini değiştirn
HASRETBAHÇE yapın...
bir de TV'ye çıkıp tarftara ümit veriyor...
umarım Peder ve Kardeşi onu Holding'e sokmaz...
ne ayak varmış be...
hangi yüzle aday oluyor bunu anlamakta güçlük çekiyorum. sanki holding yönetiyor. mali başarıymış. caarrrttt kapa kağaaatttt... kardeşim sen spor kulübü başkanısın. fb nin şampiyon olduğu senelere bir bakın bakalım mali olarak ne kadar borcu vardı. mali olarak çökmüş durumdaydı o yıllarda ama takım takır takır şampiyon oluyordu. kardeşim sen şampiyon olmak zorundasın başka çaren yok. bankalar birliğinden çıkacakmışta yatırımlar yapacakmışta yahu buna oy verenlerin aklından zoru var demektir. yatırım tavsiyesi değildir.