Siyasal İslamcı sonuçta güç kimdeyse ona kayıtsız şartsız itaatSTK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Siyasal İslamcı sonuçta güç kimdeyse ona kayıtsız şartsız itaatSTK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda dolar bazında tarihi dipte olsak endeks kaç olurdu tam olarak.
kur hareketini 94 2001 le mukayese edip, 2002 para akışının/lâle devrinin başladığı yeri neden referans alıyorsunuz aklım almıyor...
buradan lale devri 2.0/yabancılar laylayımızı tekrar finanse edecek, refah! geri gelecek diye bir beklenti mi var ?
44xUSDTRY
Reel anlamda 69xUSDTRY
Ama şu an en kötü 100, belki 120 (buralar) öngörülüyor dip olarak.
Yani 20 senede hiç bir şey olmadı mı bu ülkede, hiç mi gelişmedik hesabı...ama tabi şu anki ekonomi yaklaşımı da adamı delirtir, neticede psikoloji her şey. Çok sert bir yerlere sarkmak çok da anlamlı değil, çivi dibi deniyor ona, önemli olan/kötüsü dibe inip de oraya yapışıp kalmak. Misal çok sert 100 dolarda dip yapıp, tekrar buralara geri gelme şeklinde de olabilir.
Son formasyon çok belirgin değil, ED olmalı sanki, bu da sert yukarı birkaç git gel daha yapabilir de demek. İtkiye de benziyor mübarek de, o zaman çok kötü hedefler gerektiriyor o itki. Şu an bir A-B-C zigzag üçlüsü görünüyor, dün verdim, olsa olsa bir ED nin 1 i olur, bitince de çok sert geri çeker. Sonra da 1 in hafif altında tükenir 3 ve 5, bu durumda 100 dolar olabilir dip. Bu hafta tekrar çok sert çıkarsa yukarı ED demektir ED 2 ye gideriz, 224 dolardan 126 ya toplam düşüşün %61.8 ini geri çekmek demek olur bu da..ama formasyon tamamlanmamış olur, daha sürer bu iş..bakalım..
Pt ola hayrola..
Pırasanın Cuma çöküş nedeni yazayım :he:
Pırasası olan varsa okusun :he:
geçen hafta SK yı duyan tl çekmeye başlamış :he:
Pırasa bu korkuyu satmış :he:
Korku haftaya devam ederse pırsanın .mk koyarlar :he:
Ne alınır ne satılır bilmem orada
anlamam bilmem
Dönüyorum fulara bildiğim şey bu :)
Ysrdırırlarsa 14/15 :he:
Son ŞANS diyorum :)
Yardırmazlar ise 20 hikaye direk 30
O da kesmez ise 40 burda faiz artılşı gelir
+1000 değil belki +10000 puan faizi arttırımı o vakit olur :he:
Daha önce yazdığım ilk yazanda benim bunu :)
1 milyonu olan 5.000 fular alacak yazmıştım :he:
O gün işte o gün o zaman ben satacağım .mk
Sonra bana laf sokanlara lafımı sokacağım o gün :)
Sabırlıyım sabırla bekleyeceğim o günü :he: