-
Amerika ne karar vermiş bilsem bu forumda mı yazarım.Bir tahminde bulundum pek çok tahminim gibi o da tutmamış olabilir Bunu yazmaktan da gocunmam.Ama illa eski konuları konuşacaksak hiç anlamadığı konularda bile bilirkişi gibi yazılanları yazacaksak günlük aşılama hızını falan da hatırlayalım istersen.:)))))Hem de ne iddialı atmasyondu yahu hatırladıkça gülüyorum.Bence de bunları bırakmak lazım isteyen istediğini yazacak kimse karışamaz.
-
Burası da siyaset meydanına döndü ..
Şimdi yazarlar , beğenmiyorsan git .. heee olduu..
-
doktor bilmesem de senin gibi sallamam, ben 65 yaş üstü insanları evlerine gidip tek tek aşılayacağız dediklerinde bugün de iddia ediyorum yapamazlar diye. nitekim bizim dedeyi 1. aşısını evde yaptırdık 2. ye gelmediler, aradığımızda siz getirin ona yetişecek personelimiz yok dediler, 9 milyon insanı ev ev gezip aşılamak nasıl bir personel ve zaman ister varsa kapasiten hesapla..
-
Boşver kapatalım konuyu gereksiz polemikler.Zamanında aşılama işini çok yazdık buraya şimdi uzatmak gereksiz Senin de son yazdığım entry e içinden hak verdiğini biliyorum.Yazdıklarından zeka sıkıntın olmadığını biliyorum.Egon nedeniyle bana hak verdiğini açıkça yazamıyorsun.Bizim halkımız maalesef aynen dediğim gibidir.
-
Ha konu umuma açık.Forumdaşlardan bu konuda fikir beyan etmek isteyen olursa ben cidden sevinirim.Kimbilir belki de ben yanlış düşünüyorumdur ,insanlık halidir,belki de fikrimi değiştiririm.:))))))))))))) Bizim halkımız dediğimiz senaryoda reise mi oy verir kk ya mı.Mini bir seçim anketi yapalım bence.
-
Para kk nefretini yener mi,asıl soru bu.
-
https://pbs.twimg.com/media/E7yTibLW...jpg&name=small
Hayeller PARİS.!!!
Gerçekler TANZANYA.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
-