Printable View
Alıntı: Originally Posted by paradigma ``u pozu 1243 den kapattım, acayip bi vuruşma oluy`` bunu kacirmisim anlasildi ...:vk: 7.07 maliyetli yarımkebce yoncaları 6.91 den verdim.
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Çok sert oynuyor Nereden getiriyorlar böle borsacıları Hayret valla 125 üstü yandımı yandı arkadeşler ���������� anahtarları getir bırak. bekletme ve uğraştırma beni. :he:
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Shortçu abilerim kardeşlerim ablalarım dikkatli olun Löng jetonu niye atılır Alıp üstten satmak İçin atılır yani arkadeş üzerime oynayını acımam 😃😊😃 Heran üstten almaya hazır beklesin 🙃😊 Şuan cüzi poz var amma 😃😊 agresif olursam daha okkalı iyade ederim 5 dk da iş biter ona göre 💗💗💖💗 Ön görü gerçekleşmiştir
Alıntı: Originally Posted by şahit 125175 3. tabur görevde. sen yavaş yavaş bu gidişle bırak taburu alayı teslim edecen palaya galiba :he:
senin pala gibi tee ayucuklarım koruyon kendinizi araziye uyun kamufle olun işaret bekleyin :wave:
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Laguna abi telaşe mual yok Löng jetonum masada Düşmez bu borsa arkadeş 😃😃😃 Düşerse altına yatarım ne olacak abi senin için 👍👍👍👍😊😊😊😊 Aldığımı üstten veririm diyorum yani giriyormusun iddiaya 😀 Allahtan Laguna iddiaya girmedi birde öle ütcekmişim 😃
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt 7.07 maliyetli yarımkebce yoncaları 6.91 den verdim. ne ettin reis endeksten aldığını hisseye verdin oldumu şimdi :(
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Shortlayanı üzerim 💖💖💖💖 Tüm shorterlerin dikkatine 🐄 🐮 Bunu yazdıktan sonra Short hayır etmedi nereden vurulduysa üstten kapandı