Yeşilköy de havaalanının askeri apron tarafındaki 4 yol kavşağında trafik polisi beklerdi. Genelde orta direk arabaları durdururlar, lüks cipleri hiç ses etmezlerdi. Benimde benzer gözlemim olmuştu:-)
Czechs Could Face 3 Years In Prison For Supporting Russia On Social Media
Hak, hukuk, adalet, özgürlük, yeaaahAlıntı:
The country’s Attorney General Igor Stríž announced in a press release that it was “necessary to inform citizens that the current situation associated with the Russian Federation’s attack on Ukraine may have implications for their freedom of expression.”
Zeytinyağı dışındaki yağlar solvent ekstraksiyonuyla üretilir, rafinasyon vinterizasyon dekolorizasyon vb işlemlerden geçer, doğalı organiği aroması filan olmaz, içine daha ucuz yağlar katılmadıysa yani tağşiş yoksa hepsinin kalitesi aynıdır, ben en ucuzunu alırım.
Bahsettiğiniz Aydınlık ve Doğu Perinçek.
Yanlış saat bile günde bir kere doğruyu gösterirken ;
50 yaşıma merdiven dayadım Doğu Perinçek çizgisinin bir kere doğrusunu görmedim.
O yüzden çok takılmayın boşverin gitsin adamlar başka bir fikri gezegende yaşıyorlar biz onların kutsiyetine erişemeyiz :)
TASS'ın Zelenskiy'in danışmanına dayandırdığı habere göre Rusya ile Ukrayna arasında ikinci tur görüşme bugün içinde yapılacak
Avrupa Birliği Resmi Gazetesi'nde bugün yayınlanan karara göre, Avrupa Birliği Rusya'dan 7 bankayı Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısına karşı uygulanan yaptırımların parçası olarak SWIFT mesajlaşma sistemi dışına çıkardı.
AB, SWIFT mesajlaşma sisteminden çıkarılan Rus bankalarına operasyonlarını sona erdirmeleri için 10 gün süre verdi.
SWITF sistemi dışına çıkarılan Rus bankaları; VTB, Bank Otrkitie, Novikombank, Promsvyazbank, Bank Rossiya, Sovcombank ve VEB.
Rusya'nın en büyük bankası Sberbank ve Gazprom'un bankası Gazprombank, AB'nin Rusya'dan doğal gaz ve petrol almaya devam ediyor olması nedeniyle SWIFT dışına çıkarılmadılar.
CDS Value
596
2 Mar 2022
5 Years
Turkey
Brent Crude Oil Preis
ISIN: XC0009677409 WKN: 967740
112,10500 $/bbl.
4,79500 (4,47 %)
14:54:52 (bid)
Fışşşşkıııırııııyor.!!!
Hiperenflasyon.!!!