Petkm, tuprş
Aynı hareketleri yapardı, vakti zamanında..
Bugün tupraş, - 6
Petkm +1
X30 hepsi aynı anda düşer ya da kalkardı..
Hepsi ayrı telden çalıyor., bu sene . Takibi zor, ayrı ayrı anlam vermekte güç..
Endeksi de yorumlamak zorlaştı..
Printable View
Petkm, tuprş
Aynı hareketleri yapardı, vakti zamanında..
Bugün tupraş, - 6
Petkm +1
X30 hepsi aynı anda düşer ya da kalkardı..
Hepsi ayrı telden çalıyor., bu sene . Takibi zor, ayrı ayrı anlam vermekte güç..
Endeksi de yorumlamak zorlaştı..
Abi çok izledik o şerefli mağlubiyetleri zamanında
Şimdi çekilmiyor. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam alıp sabah satmak lazım. İlk hareketlere kanıp ters pozisyonda kalıyoruz, akşama kadar iyi haberi okuyup da gelen olur deniyor belki, düştükçe de almak ilave bir sakat iş, akşam limitler dolu olunca satış kısmı daha sert oluyor.
Öte yandan bu tip günlerde piyasayı takip etmeden düşenleri almak da risk. Bakalım yarın ne olacak.
Bugün sohbet programları yoktu, biri açmış bari onu dinleyeyim dedim. Bu tip günlerde ortada üstad olmaz dedi. Bir de şu şu hisselerde işlem yapan grup çıktı dedi ama hisseleri kaçırdım ufak hisseler değildi. Radyo dinler gibi dinliyorum ama her şeyi yakalayamıyorum.
Kasten yüksek hacim yapıyorlar, buraya günlük bir kaç milyar sokup çıkarabilirsin imajı veriliyor.
Yarın tek umut bu tip durumlara hazırlıklıyız imajı vermeleri. Yoksa fakirhane görüntüsü oluşur.
https://i.hizliresim.com/c71atmo.png
30-endeksin 15-dk chartına bakınca 8000 destek, hem cuma hem pazartesi 8000 vurunca elektirk çarpmış gibi sert tepki oluşmuş, burası tutar ilk elde gibime geliyor.. zaten kapanış 8095, oralardayız.. zayıf açılışa direkt hisse alınır- long denenir..
tabii banka hissesi almam, faiz kararı var, 2,5 puan arttrım olacağı -bunun yetersiz bulunarak negatif bi hava oluşacağı peşinen ilan edildi.. cevdet, fatih ve haticeli ilk para kurulu toplantısı, bakalım kavga çıkacak mı ?? mesela barış soydan şöyle yazabilir -tam bilimsel bi tartışma gırla giderken, hatice herkesi susturarak reisin sadece 1,5 puana izin verdiği tebliğ etmiş, buz gibi bi hava esmiş.. falan filan.. memet şimşek desen gitmiş kumpirciye kumpir yemiş -olacak iş mi allahaşkına memleket yangın yeri beyfendi kumpir peşinde
Bakan Şimşek, Kabine Toplantısı sonrası açıkladı... "O ülke, Türkiye'ye önemli yatırımlar yapacak"
Turizm sektöründe iş yapan firmalar yarın izlenebilir :ok:
1-2 sini tavan bekliyorum :wave: