https://www.youtube.com/watch?v=BtdGU8h7u5c buyrun.
Printable View
Örneğin ben diyorum ki, abbas orada burada FAİZ de FAİZ, faiz kötülüklerin en büyük anasıdır bizi faiz ile dize getiremezler diye bağırırken ve beni seçin faizi tekrar tek hanelere indireceğim söz veriyorum derken niye DELİ DUMRUL KÖPRÜlerinden alınan ücretleri TL ye çevirecez ,yandaş müteahhitlerimizden verdiklerimizi geri alacaz filan demez ? Şimdi hal böyleyken ben sistem dışında olayım deyince niye kötü oluyorum ? Bana tasarruflarım hep GÜVENCE altında olacak garantisini kim verebilir ? Niye Türkiyenin CDS leri batık YUNANİSTANDAN bile yüksek ? Bu kadar yüksek sigorta primlerini veren yabancılar enayimi ?
Bunun olmayacağı ( sermaye kontrolü) garantisi var mı ? Size birisi sorsa böyle bir garantiyi verebilirmisiniz ? Olduktan sonra bana acıyan ah vah diyen mi olur yoksa baldırı çıplak takımı oh olsun faiz yiyici haram zedelere mi der ? Hem layık grubu tarafında olmayacağım, ülkeyi bu hale getirenlere en baştan beri muhalif olup yapılanların yanlış olduğunu söyleyeceğim ama beni kaale almayacaklar hemde aynı gemide boğulacağım öylemi ! Yemezler ...
Eurobond larda gevşeme mi var ? %8 üzerine çıkmış Bond larımız tekrar 8 altına inmiş gösteriyorlar!!!!
tuikin konut satışı rakamları ilginç yakın zamanda Türkiyede satılan konutların %50 den fazlasını yabancılar alacak
Türklere satışlar mayısta %2 artarken yabancılara satışlar %36 artmış
Patates ve soğanda yükseliş kaçınılmaz. Az önce patatesi 5 liradan aldım .
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.