https://i.resimyukle.xyz/2LzWKT.png
Printable View
tüik haberleri 1984 filmindeki habire uyduruk rekolte haberi veren tv yayınlarına benzedi..
Jilet mi alsak?!
Bu ve benzer tipler desteği sürdürüyor
Bende akşam ilk HAC kafilesiniz suudi arabistana gönderdik
kafile ıspartadan karayoluyla antalyaya gidip uçakla geçecekler
bir proğram hazırlanmış yatsı namazını kılıp dua edilip otobüslere binilerek yola koyulacak
80 kişi haç vazifesi yapacak kutsal topraklara gidecekleri uğurlamaya gelen her kişi için en az 10-15 kişi bu da orada toplanan 1000-1500 kişi yapar yatsı ezanı okunmasıyla ben camiye girdim bir saf 100 kişi olsa 400 kişi eder 100-200 de bayan olsa en fazla 600 kişi dışarıda kalanda 900-1000 eder .
çıktıktan sonra geç kalan yakınlarımla konuştuğumda hac vazifesini yapmaya giden insanlar dahi yatsı namazına girmediklerini söyleyince bizler için düşündürücü maalesef
islamı güncellemişik demek ki .... !!!
ülkede ciddi bir gerileme var..her alanda hissediliyor..
liyakat kavramı çok ağır bir darbe aldı.
hatırlanacağı üzere mr recep erdoganın ilk döneminde geçmiş dönemden gelen ekonomik programın devam ettirilmesi ve ab perspektifi önemli bir çıpa vazifesi görüyordu..
bekle ve gör havası vardı.. sonsuz kredi açılmıştı adeta.. ayrıca bol sıcak para vardı..
şimdi 16 yıl sonunda.. dini ideolojisini devlete aşılamaya çalıştığı aşikar bir zihniyetin büyüme ile kalkınma arasındaki ince çizgiyi anlamadığı ortaya çıktı..betona ve ranta dayalı, kagıt üstünde yüksek büyüme gösteren modelin çöktüğü anlaşıldı..
piyasalar artık "enflasyonun sebebi faizdir" saçmalıklarına itibar etmiyor..
adeta "no more bullshit" dediklerini duyar gibi oluyorum.
demek "15 yıl önce ülkede buzdolabı fırın yoktu" ve buna inanıyorsunuz..:kahkah:
ayakların yere basma zamanı...
THY 3 gündür alınıyor.
Sebep vardır midur?
Yokdur..
2.seansı çakarlR gibi...
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.merhabahaber.com/d/other/...,-11.39.26.jpg
batı cephesinde değişen bir şey yok..
aynı trend 2017 ve 2018 de devam ediyor..,
bu kadar dış ticaret açığı zaman içerisinde birikerek bardağı dolduruyor.. ve şu an yaşadığmımız problemlere neden oluyor.