Merhaba arkadaşlar. Elimdeki Eurobond fonu doların düşüşü ile zararda malûm. Bunu Kub yada yabancı hisse fonlari ile değiştirmek mantıklımıdır. Döviz düşüşü devam edecek gibi
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Merhaba arkadaşlar. Elimdeki Eurobond fonu doların düşüşü ile zararda malûm. Bunu Kub yada yabancı hisse fonlari ile değiştirmek mantıklımıdır. Döviz düşüşü devam edecek gibi
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın forumdaşlar. Uzun süreli yatırımda hsyflar daima diğerlerinden iyi getirmiş. Uzun süreli (emeklilik için) yatırım yapacaksak hsyf dışındaki fonların alınma mantığını çözemedim. Sayın hellistheothers çok büyük krizler olsa bile hsyflar hep daha iyi getirmiş.uzun vade de geçilcek diğer fonlarla niye uğraşıyoruz.
İş portföye mail atmıştım 1 aydır dönüş alamadım.Kap'dan gozümden kacan bir haberden dolayi hatali emir girdim.Arayıp meşgulde etmek istemedim tahmin ediyorum telefonlari hic susmuyordur canlari sağolsun.
Konjonktür değişiyor onun icin mayıs-haziran gibi pozisyonlarımi degistireceğim.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başarılarınızı dilerim inşallah emeklerinizle insaa ettiginiz beklentileriniz realize olur :)M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.