O benim bileceğim iş,bende her türlü yatırım var,geride mirasçılarımada iyi bir gelecek hazırlıyorum:he:
Printable View
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), koronavirüs nedeniyle haftalık can kayıplarının Mart 2020'den bu yana en düşük seviyeye geldiğini duyurdu. DSÖ yaptığı açıklamada Kovid-19 ile mücadelede bitiş çizgisine gelindiğini belirtti. Ayrıca, Kovid-19 ile birlikte maymun çiçeği salgınında da küresel oranda düşüşün sürdüğü aktarıldı.
X100
3200/3224 aralığında haftayı kapatsa bie benim için yeterli olur..tarihi TL zirvesi 3715 gibi..
Is Bankasina siyasi baski var senelerdir. El koydum, el koyuyorum diye her allahin gunu. Sirf bunun icin, yani siyasi tehditi bertaraf etmek icin Sise ve Oyak Grubu yavrularini birlestirdi (yabanci ortak amacli).
Demem odur ki degisim gelecekse Is Bankasini bu fiyatlardan bulamayacaksin. Banka bunu fiyatliyor zaten gecen Araliktan (gidecekleri kesin oldugundan) beri.
O operayon yapmis, yok hukumet kara para aklamis onemli degil... Hissenin fiyati gidiyor 3 ileri 1 geri. Duzeltmelerde nemalanmak lazim. Alisilmis kaliplari birakip biraz da degisime hazirlanmak gerekiyor. Bir dusun derim bunu refa abim.
Yahu hala Sodadamisin. Kainatin en fazla gazlanan, hicbirsey olmayan kul sirketi!
Kendi yarattigi sirkete nasil cokuyormus. 40 yillik cam elyafi kazanlarini bile kapatip Soda ustune yapti Sise. Kromitali aldi ortagini Soda yapti, vs.
O birlesme de hukumet baskisindan.
30 endeksine bakiyorsun sirket bulamiyorsun hepsi Sise ve yavrulari. Sodaymis, Trankyacammis, Anadolu Cammis, Siseymis... baska sirket mi yok ulkede. Ne kadar camci kaportaci varsa 30'a doldurdular. Iyi oldu.