Bu alicidaki diğerleri 1.5 milyon adet kimler almış. Dağılmış mı çok acaba ?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu alicidaki diğerleri 1.5 milyon adet kimler almış. Dağılmış mı çok acaba ?
Tahminim yukarı açıp geri dusmesi. İnşallah tavan tavan gider Herşeyin Hayırlısı[emoji41][emoji41][emoji41]
Düşündüğünüz gibi değil,
şirkete ortak alarak sermayeyi güçlendirmek istiyorlar,
bu yorum için erken diyenler olabilir ama bulunması durumunda muhtemelen tahsisli sermaye artırımı yapılarak şirkete ortak alınır ve şu an şirketi en çok zorlayan konu olan euro cinsi borçlardan kurtulunur diye düşünüyorum.
Olası böyle bir borçsuz senaryoda şirketin yaratacağı favök ve efk rakamları geçen yılki oranları rahatlıkla geçecektir ki buda kelebeği hak ettiği yerlere aşamalı olarak taşıyacaktır..
yatırım tavsiyesi değildir..
DGKLB diger alıcılar
https://hizliresim.com/JZ455o
Ayrica ortak bulana kadar beklenti devam eder
M.K.A.
Düşündükleri bu ise, yani ortak alacaksa, hisse tadından yenmez ozaman. Soru şu: (eğer ortak alacaksa) haberi 18.09 da yollarken, karanlık odadan niye 3-5 kademe yukardan açmadı ? öyle yapsaydı yarın tavana yakın açmaz mıydı ?
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimkine olumsuz demeyelim de, temkinli olalım desek daha iyi olur. Tavan kelimelerini ağzımızdan bukadar kolay çıkarmayalım. Aksi durumda başkalarının zarar etmesine sebep olabiliriz. Neyse, inşallah tavan olur da herkez kazanır. Ben treni 1.02 de kaçırdım malesef. İnşallah birdaha da oraları görmez.
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.