Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ne yapacağız şimdi bunları? Alamadığınız miktar değerinde paranız geri iade olacak bu kadar
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ne yapacağız şimdi bunları? Riske atma ustadim İkiye katlayinca cik Ben oyle yapacagim Beklesen uce dorde de katlayabilir ama risk almaya degmez Karar sizin
Alıntı: Originally Posted by harunlu Alamadığınız miktar değerinde paranız geri iade olacak bu kadar Yok onu demedim. Fazla para iade edildi zaten. Bu hisseleri ne yapacağız. Matriks Turax Qua birikti elimizde, ne yapalım bunları satacakmıyız?:)
Alıntı: Originally Posted by harunlu Alamadığınız miktar değerinde paranız geri iade olacak bu kadar Yok onu sormuyor Myfinansin dilinden ben anlarim 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Riske atma ustadim İkiye katlayinca cik Ben oyle yapacagim Beklesen uce dorde de katlayabilir ama risk almaya degmez Karar sizin O zaman siz bize bir tüyo verin. Ben takip edemiyorum valla.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok onu sormuyor Myfinansin dilinden ben anlarim 😀 Alıntı: Originally Posted by myfinans Yok onu demedim. Fazla para iade edildi zaten. Bu hisseleri ne yapacağız. Matriks Turax Qua birikti elimizde, ne yapalım bunları satacakmıyız?:) Pardon yanlış anlamışım
Alıntı: Originally Posted by harunlu Pardon yanlış anlamışım Aslında tavanlardan sonra ilk taban yaptığı gün satmakta bir yöntem
Alıntı: Originally Posted by harunlu Aslında tavanlardan sonra ilk taban yaptığı gün satmakta bir yöntem Haklısınız en iyisi o galiba.