vakfin mükemmel bilanço beklentili bi kağıt, aşşalard fazla oyalandı, ben de taşıyorum 2-3 haftadır.. bedellinin de olumsuz etkileyecek sanmam
Printable View
endeks yapacağını yaptı 7200 lerden buraya geldi daha ne yapsın dönüşünde bir görsel şölen bekliyorum pala.
Ben 4400 endekste 3.16 ortalama ile almıştım Mayıs seçimleri arasında... Yakın zamanda % 66.66 da bedelsiz verdi bu fiyat onu da içeriyor... Düşünün...
Ama 9 aylık bilançosuna göre bile benim paramla şu anki fiyatı 10 TL olması lazım...
Şimdi bir de % 100 bedelli bekliyoruz...
SPK onay verirse...
Bedelli ilk açıklandığında 4 TL altına sarktı zaten o zaman aşağı sattılar sabırsız olanlar :)))
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek faizde factoring iş yapar, leasing şirketleri uzun kontratlardan dolayı terste kalabilir.
Biri sohbette ISFIN'in karı IS Factoring'den geliyor dedi.
Bir kez 7300 bir kez 7200 sonra bir kez de 7400 bir de 8000 lerde arada Gaye hanım ayıklaması yaptı. Bu arada gereğini yapamayanlara geçmiş olsun.
8500 geçen sefer 304 USD idi şimdi 8500 280 USD. Bu sosyal medyadaki Hüstadların büyük çoğunluğu hesap kitap analiz yapmayı pek bilmiyor....
İran Razi problemini çözer ise GUBRF çok olumlu etkilenebilir, hammade İran'da ucuzmuş.
Yani [emoji106]
Yılbaşı öncesi son Çarşamba günü son satışlar diye hep yazmıştık 72XX lerde idi endeks...
Şurada 1 ay oldu ancak...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İran ile elektrik sistemi birleşecek diye geçti. Orada öğleden sonra iken İstanbul'da akşam oluyor.
Güneş Santrali vs yapılabilir oraya.