Bugün endekis mühendisi herifin işi oldukça zor, akşam bilançosu açıklanan ereğliyi suyuniçine ittirince endekisi tutmak için benim tahtayı alıyor ama nafile ve beyhude bir çaba olarak görüyorum ve yatay az eksi kapatır diyorum
Analiz cuuk diye oturdu gibi şimdilik, ben daytradeciyim. herif ise trendci
Kaşık kaşık alırız kepçeyle herife iade ederiz abicim o gün geldiğinde terste kalan batar :)
23-02-2024, 17:16
TOKATYILDIZI470
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Bugün bayağı bi yoldum herifi tohatlı dayucuğum, keşke her gün büüüle olsa :cheers:
Pala endeksi aşağıda tutuyor.....Longları bir versek pislik palaya rahatlayacaktık....
23-02-2024, 17:19
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by TOKATYILDIZI470
Pala endeksi aşağıda tutuyor.....Longları bir versek pislik palaya rahatlayacaktık....
Trend yukarı iken lönkten neden korkuyorsun ki tohatlı abi
23-02-2024, 17:22
EMLAK
bugünde artı kapatırsa viopu bırakacam herşeye töbe edip doğru yolu bulmak
hidayete ermek ben
:drunk::drunk:
23-02-2024, 17:23
nohut
Alıntı:
Originally Posted by akcay
eski hesapları siliyordumda bir zamanlar benim 200,000 lot brsan hissem varmıs...
200 bin lot mu?200 lot mu?
23-02-2024, 17:24
abicim
Alıntı:
Originally Posted by abicim
9.888 e long girdim pasife
9.888 e getirseydi hafta sonuna long kalacaktım ama şimdi getirirse seans sonunda hafta sonuna flat. globalde bir sabah longların parayı batırma riski kapıda artık. benim kuş çok ürkek
23-02-2024, 17:24
TOKATYILDIZI470
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Trend yukarı iken lönkten neden korkuyorsun ki tohatlı abi
Pislik paladan korkumuz yok....Eşşek gibi endeksi alacak da....kazandığımızı vermeyelim ....malüm kaşıkla topluyorum......longları bir vereyim hele palayaaa......