Bence hükümet batırel taktiği uyguluyor.İnceldiği yerden kopsun canımı mı alacaklar modundalar bu ara sanırım.Eh tabi doların 4 den yedi atağı baya sinir bozmuştur.Doğaldır valla.
Printable View
adamlar daha yeni uyanıyor böyle mualefete böyle iktidar
https://www.mynet.com/yusuf-halacogl...i-110104466010
Halaçoğlu “Hukuk devletlerinde vasiyetlerin, özellikle onanmış vasiyetlerin değiştirilmesi yoluna gidilemez. ‘Ben bir kanun çıkardım yapıyorum’ diyemezsin. Böyle bir hukuk yolunun açılması son derece tehlikeli ve yanlış olur. Bu hukuk problemiyle iki gün sonra herkesin elindeki mala el koyabilme yoluna gidilmiş olur.” diye konuştu.
Vasiyetle , miras yoluyla intikal eden mala mülke OSMANLI bile el koymamış tarihte böyle bir rezillik ancak KOMİNİZM rejimine geçen ülkelerde olmuştur. Bunu yapan bir ülkeye yabancı sermaye bırakın yeni yatırım yapmayı yapmış olduklarınıda alıp kaçmaya bakar. Bu şartlar altında Dolarım var güvendeyim demenin bile anlamı yoktur.
ülke yatırım notumuz aynen duruyor bizle ilgili ekonomik riskler aynen duruyor negatif reel faiz aynen duruyor dediğin gibi 24 temmuz toplantısı mb bağımsızlığı açısından çok kritik bir gündü değerlendirilmedi fırsat kaçtı 25 ekimin önemi ise enflasyonla mücadelede şaka yapmıyoruz mesajı açısından kritik bir tarih tabi aynı zamanda doların düşmesinin istenip istenmemesi ve pozitif reel faiz vermeyi istiyoruz mesajı bakımından da önemli
yerli yabancı yatırımcılar, fonlar faiz artışı bekliyor. ama bence hayatta yapmaz reis. ilk defa bu kadar eminim, 24 temmuzda ters köşe olmuştum artar diyodum mesela. şimdi hiçbir ümidim yok. bu kadar beklentiye karşı artmaz ise geri 6'ların üstünü görürüz kısa sürede. ytd
TCMB döviz depo ihalesinde teklif 100 milyon dolar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB), TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 100 milyon dolar oldu
TCMB'nin bugün açtığı 1 milyar dolarlık 1 hafta vadeli TL depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 100 milyon dolar olurken, ihaleye 100 milyon dolarlık teklif geldi.
İhalede, faiz oranı dolar için yüzde 2,25, TL için yüzde 24,00 olarak ilan edilmişti.