Pekler para kaybetmeyi sevmezler
Printable View
Pekler para kaybetmeyi sevmezler
Para kazanmanın bu kadar zor olduğu bu Dünya'da, kolay para kazanmak (hele de para cambazın elindeyse) kolay olur mu hiç? olmaz tabii. Polyanna olmaya gerek yok. Benim anlamadığım, sanki satılan lotların başında satanın adı yazıyormuş gibi yorumlar yapılıyor. Ben bu gün satılan 4 bin küsür lot dahil hiç birinde uçar veya uçmaz ismini göremedim. Bildiğim kadarıyla bu adamın maliyeti 180-190 civarıydı, 270'e gittiğinde neden satmadı da, bu seviyelerden satmak için debelensin ki? Bir de, yazdıklarından anladığım kadarıyla ve ismiyle de uygun bir abimiz var. Onun da gazına çok gelmemek lazım diye düşünüyorum. Bazen, onun patron olduğunu bile düşünmüyor değilim:))) Eeee ne de olsa burası borsa kim kime.... demişler. Konu para olunca babana bile güvenemezsin... YTD.
Valla babana bile güvenme gaza hiç gelme allah akıl fikir vermiş analiz yap riskini hesapla işlem yap.
Iyi niyetinden asla şüphe etmesin paydasim. Keşke patron ben olsam tek yön gökyüzü olurdu.
Son olarak speklere eskisine yenisine bugün ters köşe oldunuz demi hem anası hem danası nasıl alislar sağlam demi. Daha çok beklersiniz bu kafayla yakında bütün mahalle burada kartal da .
Ulusal emlak kampanyası vatandaş ev arsa alamadım diyenler gel 1 lot al senin de arsan olsun 2 milyon kişiyle sınırlı kampanyamız [emoji16]hakikaten böyle bir kampanya olsa herkes 1 lot alsa ne olurdu acaba
en an 15 kisiye 1 lot aldirdim kimsede niye demedi...sizlerde 1 lot aldirin en azindan yatirimci sayimiz yuksek gozukur
Bu kağıt neden devamlı düşüyor ben şimdi çözdüm olayı.
Ben dahil ne kadar ihtiyar heyeti varsa bu şirkette babası dedesi vs. Herkes burada bize genç delikanlı lazım bizim kanımız durmuş. [emoji16]
Ne kadar sağlamcı varsa burada ehh bu kadar sağlamcı tek yön alır satmaz.
Ehtiyar takımı arsa dedim mi alır yatar kulağının üzerine.
Ben buna zaten bist şirketi olarak hiç görmedim.
kartal belediyesinin meclis oturumu ayin 21 ne kadar... yani haftata cuma gunu son...insallah itirazlar red edilirde şu 18 madde uygulamasina bir an once gecilirde bu baski ortadan kalkar hi nepze...18 madde de en fazla 2 yada 3 ay bekletir bakarsiniz bu işin icinde kartal belediyeside girmis bi supriz yapip 1 ay icindede 18 ci madde uygulamisini bitirirse aralik ayinda yeni tapular gelir...işte o zaman yeni yil bize ugurlu gelir...az kaldi arkadaşlar sıkın dişinizi...
Korunması gereken yapılar ve alanlar
MADDE 18 – (1) İmar planı ve mevzuatına göre muhafazasında sakınca olmayan yapılar arazide ölçülerek, uygulama sonucunda, asgari parsel büyüklüğünü karşılamak kaydıyla, mümkünse müstakil olarak bir imar parseli içerisinde bırakılır.
(2) Üzerinde korunacak tescilli yapı bulunan parsel ya da parsellerde; tescilli yapı ve koruma alanı, bir imar parseli içerisinde kalacak şekilde düzenleme ortaklık payı alınır.
(3) 21/7/1983 tarihli ve 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında; korunacak alanlarda yapılacak her türlü arazi ve arsa düzenlemesinde, uygulama yapan ya da onaylayan idare tarafından korunan alanlardan sorumlu kurum, kurul ve komisyonların uygun görüşü alınmadan, uygulama dosyası tescil işlemi için tapu müdürlüğüne gönderilmez
18. Madde öyle çok fazla büyütülecek bir durum değil. Kısa sürede çözülür yeterki şu itiraz işleri bitsin.