Eregl 30.64 üzeri kalma savaşı var , kalındığı sürece dün belirttiğim formasyon hedefi potada.
Printable View
biraz erken geliyo alış, daha bu saatte başlamazdı bu iblis, ne yapacak acaba ..
aşağı hala sert vurma opsiyonu masada, ama süre de daralıyor.. sabahtan belli, 2215-2330 bandına sıkıştı kaldı spot.. makas 100 civarı devam ediyor henüz, ama vadeli 330-335 aşarsa- strike
Akşam pıst 100 grafı paylaşıcam , :hn: okulundan mezun olamayıp , burada tutunamayanlar gözleri hep buralarda olduğundan sık sık graf paylaşmıyorum.Bizden aldıklarını takipçilerine satan zihniyet kendileri.Emek hırsızları ,
bu yüzden ÇENGELLİ bulmaca yazımları yapıyorum.:)
Bist dolar bazlı geçen sene Dünya'daki en çok düşen borsalardan biriydi , o sebepten dışarıyı pek tınlamıyor gibi
KY. ,özellikle muhalifler dolar almış:)...Ama profesyoneller bunun 8 katı kadar dolar satmış.
kanımca 14.00 üzeri kalıcılık olmamalı.daha öncede ifade ettim.Oradan bozdurup 3 aylığına %4.25 den DEME girilse ve akım ile dolar 12 olsa; dolar bazlı kazanç %20 den fazla olur.Bence hesapları bu.
dolarda 13.90 civarı -saatlikte- 2 li tepe olursa ve 12.95 kırılırsa hedef zaten 12.00 olur.
bu tcell de bir cenabetlik var ama çözemedim...