soğan 90 altı satan yok :oleyo:
az daha soğan çuvalına ek yaptım :he:
toplamaya devam,
çuval dolana kadar :he: :kahkah:
Printable View
soğan 90 altı satan yok :oleyo:
az daha soğan çuvalına ek yaptım :he:
toplamaya devam,
çuval dolana kadar :he: :kahkah:
Emrin altındaki memurlara emirle enflasyonu kağıt üzerinde düşüttürüp sonra '' bakın ben kimseyi ezdirmiyorum. Enflasyon üzeri zam yapıyoruz '' derler.
Oy deposu olan alt gelir grubuna - ssk, bağkur, küçük memur - %40 civarı bekliyorum. Diğerlerine %20 belkiiii.
Zaten TRT de algıya başladılar. 3600 ek gösterge nedeniyle zaten 1500 - 2500 arası zam alacak memurlar diye.
Ben de % 35 diyorum.
Sn Batman listeyi düzenler mi acaba?
Ayrıca her şey para değil. Şahsen bana %500 zam versinler yine oy çıkmaz. Özgür olmadığım ortamda parayı ne yapayım.
Niye kıydılar ona?
Euro Euro
Haydi sabit gelirlileri ( memur, emekliler vb. ) parayla terbiye ettiğini sanıyorlar da , çeşitli şekillerde para kazanmış ve tasarruf etmiş insanların elindeki parayı nasıl kullanacaklarına neden karışıyorlar *
Sonunda evlenirken - bakın sizin nikahınızı kıyıyoruz ama en az gecede 2, haftada 8 gol atılacak. 12 yılda en az 4 çocuk yapılacak - türü söylemlerde duyabiliriz.
Sterlin düşüşte 22.400 yaktı bugün,23 üzerinden gelmişti:he:
Üstadım nikahı bile bazen yanlış kıyıyorlar.
https://amp.odatv4.com/guncel/nikah-...ayrildi-265032
Nikah masasına oturup evlendiklerini düşünen genç çift, nikahtan birkaç gün sonra ortaya çıkan gerçekle sarsıldı. Nikah memurunun damadın T.C. numarasını karıştırması sonucu gelini başka bir adamla evlendirdiği ortaya çıktı.