Printable View
7. bahtiyar taktı. 3 sizdense 2 de ben yolladım. 10 DA KALDI?
Alıntı: Originally Posted by nikrece Benim dişler nerede? altındı herhalde çalmışlar:) hiç diş kalmamış ağzında
Alıntı: Originally Posted by nikrece 7. bahtiyar taktı. 3 sizdense 2 de ben yolladım. 10 DA KALDI? yok benden 8 ve 9 muhtemelen 7 nin üstlerindeydi 8 ve 9 u ben taktım 9 un ilk evreleri bendendi sen 9 u tamamlayıp 10 u taktın
Alıntı: Originally Posted by Egem Teşekkürler MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. pir ler peşinen tebrik ediyorsa vardır birşeyler deyip bende katıldım bu furyaya.:halay: tebrikler
Alıntı: Originally Posted by demokrat76 pir ler peşinen tebrik ediyorsa vardır birşeyler deyip bende katıldım bu furyaya.:halay: tebrikler Herkese çok teşekkür ederim MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Egem Herkese çok teşekkür ederim MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. hata varsa güneysuya diyecem dişlerini söksün:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Egem Herkese çok teşekkür ederim MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hayırlı olsun. Tombala da benden olsun.
https://resmim.net/f/kYip7x.png