Umarım tüm paydaşlara faydası dokunur,elimden geleni yapıyorum inan.geçen hafta bimer’e dahi yazdım.
Printable View
Çok teşekkür ederiz inşallah kısa zamanda toplarlarmış en azından kar bekle yorum zararım çoksa yeter sağlığımızdan ettiler resmen gece gündüz silver ileyim Emin’im sizler de..
Ortaklar kaç günden sonra bizimkini kızarmamış görmek beni gerçekten çok şaşırttı.İnşallah bir başlangıç olur ve kayıplarımızı tez zamanda kurtarmak nasip olur.
Çok iyi yapmışsın şok bı inceledim kârı pazarlamaya aktariyorsa tekrar şirkete gecirsin. Böyle olmaz gitmez. Allah sizden razı olsun. Çok sağ olun. Pazarlama ile birleşme hikayesi hale devam ediyor mu ? Bunu bilen arkadaş var mı bu arada bende yatırımi aradım. Yine arayacağım
Teşekkürler...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sene 2014 nisan ayı geri alış programı dolar=2,10 ortalama 91 kuruştan 900 bin küsur lot alındı.4 sene sonunda dolar=4,30
Yani şirket buradan da kazık yemiş.Bilgisayar,distribütör şirketlerine bakıyorsun bunlar da bile zarar yok.Bir bu garibanları kur farkı etkilemiş.Tamamen palavra.Türev piyasaları kullanamıyorsanız,muhasebeniz işinin ehli değil demek ki.Bunlara yol vereceksin.Kağıdın üzerine çöreklenmiş beceriksiz speğim trak asalağı(ortak iş yapmıyorsanız) ve zırt pırt ortaya çıkan ortak satışını etkisizleştireceksin.Bunun içinde bedelsiz işinden vazgeçip(artırılacak sermaye sizin harcınız değil açık seçik görünüyor)tekrar hisse alım programı açıklayacaksın.Eğer ki yapmıyorsan bunun arkasında art niyet aramak yatırımcının en doğal hakkıdır.Güven eksikliğinden kaynaklı belirsizliğe bir son vermeniz,biraz çaba harcadığınızı görmek istiyoruz.Olağan üstü toplanın,hissenize sahip çıkın, alım programı açıklayın.
Samiyetinizi görelim Mustafa bey,zırt pırt röportaj ile bu işler dönmez.Artık gecesi gündüzü belli olmayan (yanar döner)kobi yıldızlığından,profosyonelliğe adım atın,kurumsallaşın.Beddua yemekten kurtulun.
http://i.hizliresim.com/3Em5r4.png
2 mayıs düşüş startını veren ve hisseyi akılalmaz yere getiren teb pisliğinin 300 bin lotu kaldı tabi hepsi onunsa...toplayan kısım gayet iyi...