Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Mokka değil, Grandland X, İkisi çok farklı şeyler. Niye bi hespatan çıkıp oburunden yaziyon kizil milyoner Yakisir kardesimeeeeeeeee
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Binmek deyince şimdi... Emmi sen mokkoya binip modokoya gidiyorsundur biz nar suyu icemiyoz yapamayiz oype şeyler
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Emmi sen mokkoya binip modokoya gidiyorsundur biz nar suyu icemiyoz yapamayiz oype şeyler Mert para harcamadan olmaz o isler Daha once anlatmistim sana
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Emmi sen mokkoya binip modokoya gidiyorsundur biz nar suyu icemiyoz yapamayiz oype şeyler Nar suyu önemli bak. Erkek adam kan dolaşımına iyi bakmalı. Sonra yaşlanınca mazallah...
Alıntı: Originally Posted by Webster Mert para harcamadan olmaz o isler Daha once anlatmistim sana Benim için para harcamak fon satın almak, Bukadar.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Nar suyu önemli bak. Erkek adam kan dolaşımına iyi bakmalı. Sonra yaşlanınca mazallah... Fişne suyu içiyorum ben.
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Benim için para harcamak fon satın almak, Bukadar. O zaman çok bir şey bekleme hayattan. Hayat bir bütündür. Arabaya da binmek lazım tabi de...
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Benim için para harcamak fon satın almak, Bukadar. Kacliydin mert sen?