saran başkan, tebrikleri kabul ediyor, ağlamak istiyorum:)
Printable View
saran başkan, tebrikleri kabul ediyor, ağlamak istiyorum:)
3 tavan yetmez mi üstat ? çok komiksin gerçekten. % 30 . senin baban zengin galiba:)
İyi borsacilar bank of önemini bilir.
Tüm hisselerin içinden geçiyor.
Bank of pazartesi gününden cumaya kadar 5is gününde 8.5milyon adet mal topladı genelde aldığını yukardan çakıyor. Tavan olursa çakar geçer yukardan yine.
Ali Koç ciddi sponsorluk desteği veriyor maddi katkısı çok bakalım piyasa bunu nasıl karşılayacak
Birde tuttur.com ile ilgili dilekçe cevap gelmedi.
MHP Ali Koç destekliyoruz dedi Ali Koç Reis yanına gitti işin siyasi kısmı var daha ortalık karışabilir
10 kişi kalan kasımpaşaya fark yapamazlarsa hiç oynamasınlar.
İlk yarı oyununu hiç beğenmedim.Kerem ayarında oyuncu yok,hepsi düz oyuncu,,asensio hiç ortalıkta görünmüyor.
ali koç gidip saran gelince hisse yükselmeyecek hatta düşecek diyorsunuz yani. güldürmeyin adamı, hahahahahah. gerçekten hahh hah yhahahahahha... tabi hisse ikiye katlanacak falan demiyorum yanlış anlaşılmasın ama yükselmeyecek ha yapmayın üstatlar ya yapmayın ne olur:) bu hisse ali koç kazansaydı düşerdi tam tersi. aynen öyle ali koç seçilseydi aynı tas aynı hamam olacaktı ve elde ne kalacaktı biliyormusunuz bankalar birliğinden çıkış ve çok yakın zamanda bedelli sermaye artışı. yani sportif başarı falan değil sadece finansal başarı. yahu bir spor hissessinin finansal başarı ile yukarı gittiği nerede görülmüş. spor hisseleri spekülasyondan beslenir sadece. spekülasyonun dibi oldu bugün işte. yarın sabah 09:55 çatıda sizi bekliyorum. yatırım tavsiyesi değildir. saygılar sevgiler.
kasımpaşaya karşı puan kaybederse bütün hesaplar değişir üstatlar:)
Kimse koşmak istemiyor,bu oyunla ne yenersin ne de şampiyon olursun.
Yeni transferler Keremin dışında boş,
Hücum futbolu böyle mi oynanır.