#Sondakika Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Truss görüşmesi başladı.
Printable View
#Sondakika Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Truss görüşmesi başladı.
İdlib'de giriş çıkış yolları kapatıldı. Zırhlı araçlar çeşitli caddelere konuşlandırıldı. İddialara göre HTŞ içinde darbe girişimi var.
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
9s
Elazığ’da köyden çıkmayan traktöre, Avrasya Tüneli’nden kaçak geçtiği gerekçesiyle para cezası kesilmiş 🤦*♀️
Levent Aktaş ✍︎
@AK_Levent_
·
20s
Abdülhamid Han'ı indirdikten 10 yıl sonra Koskoca Osmanlı'yı parçaladılar..
Erdoğan giderse bu kez 1 yıl bile sürmez
Aklınızı başınıza alın!
Bilgehan BİLGE
@OpDrBilgehan
·
14s
Pandemi öncesi hepiniz gibi benim de bir siyasi partiye inancım vardı.
Ülkemin geleceği için "iyi" olacağını düşünüyordum.
Amerikan emperyalizminin en büyük destekçisi olacakları ve on binlerce vatandaşımın ölümünün altına imza atacakları aklımın ucundan bile geçmiyordu.
Uyandım.
https://youtu.be/pCbdmkFisuo
Bu nedir? Ayıp değil mi?
https://mobile.twitter.com/aysemerve...67282845700097
Alıntı:
Tweet dizisi
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
Yahu senelerdir İran'da kadınlar saçları yarıya kadar açık hâlde ekranlarda, dizilerde, AVM'lerde dolaşıyor, bizimkiler "Saçı gözüktüğü için öldürüldü!"diye algı yapıyor.
#MahsaAmini kardiyak arrestten öldü, polis merkezinin kamera kayıtları var, bizimkiler şeriat öldürdü diyor!
Alıntı:
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
·
7s
@aysemerveyonet
adlı kişiye yanıt olarak
Darb edildiği görüntüler de bi erkekle sokak ortasında uygunsuz yakınlaştığı için kendisini uyaran polise direnmesi üzerine çıkan arbede görüntüleri, saçla alakası yok.
Darbı savunmuyorum, kalp krizinden ölen birini şeriat öldürdü diye paylaşmanızın iğrençliğinden bahsediyorum.
Alıntı:
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
·
7s
"Sokakta istediğim erkekle istediğimi yaparım, size ne?" diyorlar.
Yapamazsınız! Çünkü sokakta 3 yaşındaki minikler da var, 7'sindeki çocuk da.
Sizin özel hâllerinizle daha 3 yaşında tanışmak zorunda değil hiç bir yavru, hadi dinî hassasiyetiniz yok; pedagoji de mi okumadınız?
Alıntı:
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
·
7s
Çocukların dışında biz de kimsenin yatak odası simülasyonuna sokağın ortasında maruz kalmak zorunda değiliz.
Birilerinin sarmaş dolaş özel yakınlaşmalarının dev ekrana yansıtılır gibi gözümüze sokulacağı bir sinevizyon meydanı değil sokaklar, ortak yaşam alanı orası.
Alıntı:
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
·
7s
Sokakta bi erkekle sarmaş dolaş yakınlaştığı için #MahsaAmini'nin darb edilmesini savunmuyorum.
Sokak ortasının sizin balayı şezlongunuz olmadığını hatırlatıyorum.
Başkalarının da görüş alanına saygı duymak adına özel anlarınızı kişisel alanlarınızda yaşamanız gerektiğini yani.
Alıntı:
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
·
7s
İran bizim için bozuk bir heterodoksial fırkadır, İran'ı savunacak son kişi bile değilim.
Ama kalp krizinden öldüğünün kayıtlarına rağmen "Mahsa Amini saçı gözüktüğü için öldürüldü!" gibi kargaların bile güleceği tiksinç bir yalanla şeriata çengerek dillerinizle tıslayamazsınız.
Alıntı:
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
·
7s
Google'a "Iranian actress" diye bir yazın bakalım ne çıkıyor?
İranlı kadınlar zaten formaliteden bi şal atıyorlar başlarına yarımdan, kahkülleri ve açık boyunlarındaki saçları hep gözüküyor zaten.
Saçı gözüktü diye öldürüldüğüne inanmanız için ya saf olmanız lazım ya garezkâr.
Alıntı:
Cerk
@Cerk30208202
·
6s
@aysemerveyonet
adlı kişiye yanıt olarak
Kardiyak arrestin sebebi olur …sanki 20 yaşındaki insan neden kalbi dursun işkenceyle olur saçma sapan yorum ypma allah bilir kardiyar arrest nedir bilmiyorsunda
Alıntı:
Ayşe Merve Yönet
@aysemerveyonet
·
6s
Epileptik nöbet, kardiyak arresti tetikler.
Konvülsiyon sonrası kardiyak arreste dair yığınla vaka var tıp literatüründe.
Mahsa Amini de epilepsi hastası.
Gayet olası yani.
Senelerce fakültede klinik gördüm, içinizi rahatlatacaksa.
Doğrusunu yapıyorlar....465 yıldır ilk kez kazanacak taraftalar...Alıntı:
Furkan
@Frknwar
·
10s
Çeçenistan'da seferberlik uygulanmaya başladı.
Rusya için savaşacaklar.