Aslında çok basit,
Şener şenin köyü sattığı gibi şahsım tüm ülkeyi içindekilerle satıp gitse sorun kendiliğinden çözülür, onunda belki gözü doyar ne biliyim.
Printable View
en azından orada inat kırıldı verdiler faizi..şimdi cari fazla diyorlar başka birşey demiyorlar..
yaklaşık 2 trilyon tl mevduat var.. bunlar ne yapacak 16 dan mevduat mı yapacak..
nasıl olacak da duracak..
1994 krizi 5 nisan karalari ile 3 aylik net %50 faizli bono verilmisti. yūzde elli hatirliyorum.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw ben arkadaşları da anlayamıyorum ki;
Bunlar 180 derece dönmeleriyle meşhurlar, buralarda bi yerde 180 derece döner bunlar diyorum, oo, Venezuela, dolar otobanda, çekiç, testere, çifteli tüfek, korugan, stokçuluk, dolar 30 a 40 a gidecek...
Bist-100 muhtemelen 100 dolarda filan dip yapabilir dediğimde ise,
Yok yaw, ben o kadar kötü olduğumuzu düşünmüyorum, Pazartesi artıya geçer daha da düşmez bu borsa...
Ney, nasıl :party:
(Kaçtım, cevap yazamayabilirim. Gezecekmişiz.)
https://uzmanparam.milliyet.com.tr/a...ustu/1000/590/
"Yüzde 400 faizli bono çıktı
5 Nisan 1994’te hükümet, “enflasyonu hızla düşürmek, TL’de istikrar sağlamak” amacıyla 5 Nisan Kararları’nı açıkladı.
Dengeleri düzeltmeden faiz oranlarını düşürme çabası, faizde çok daha yüksek artışla sonuçlandı. Dövize olan talebi kesmek ve kısa dönemli kamu borçlarını ödeyebilmek için hükümet mayıs ayında yüzde 400 faizli borçlanma kâğıtlarını piyasaya sürdü."
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn joe dalton o da denendi faizi artırsan da olmaz.Günlerdir düşünüyorum seçime bir yıl varken reis neden bu kumarı oynadı diye.Bence faizi düşürmezse tüm sistemin motoru olan emlak tamamen çökecekti.Mecbur kaldı ya herro ya merro dedi.Bizde emlak ve turizm olayını çıkart geriye 84 milyonu besleyecek neyin var,millet ne iş yapacak nasıl geçinecek.Hep emlağa dayalı bir sistem var,hizmet sektörünü zaten boş geç,turizm de salgın ayağına randımanlı değil,yani bizim bilmediğimiz bir şeyi reis gördü ya herro ya merro dedi,ya tutarsa dedi.Yani kısaca biri ona yanıyorsun fuat abi demiş olmalı.
Neyse ben şurdan bi duble chivas viski doldurayım, malum viski olmadan ülke kurtarılmaz.
2T mevduatın dağılımı nasıl ?
65-7% DTH nın dağılımı nasıl ?
en büyük 3% çıkartılınca durum netleşir..
sonucunda borsa da da 2 milyon hesap var.. yarısı 10 bin altındaydı..
1 milyon bakiyesi olan adam sayısı 20 bin değildi(mayıs)
rakkamlar büyükte dağılım patates...
dovizde aynıdır.. silkelesen 40-50 bin kişi çıkar
diğerleri 5 10 20 bin usd..
halkı yer bu dalga.