Printable View
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Yıl sonuna doğru ekonomi rahatlayacağız Valla hocam vatandaş çok rahat:)
VAKBN arayı çok açtı HALKB geri kaldı https://i.hizliresim.com/jf9jks2.jpg
Alıntı: Originally Posted by işçi74 izcmla ikisinin arası da kaldığımda 25almadim marsali,hayatımın en büyük ikinci i kararı idi,sorma hocam yaktı beni izcm İzocam da çağrı yapılırken haksızlık yapıldı.
Alıntı: Originally Posted by nohut İzocam da haksızlık yapıldı. O zamanki spk başkanı sagolsun,hala okuyorm arkasindan
Alıntı: Originally Posted by EMLAK ariston abi hacı kura çekilişine katılmak için hangi formu doldurmamız lazım. :drunk::drunk: şeytana taş yerine boş kutuları atarsın :drunk::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by işçi74 O zamanki spk başkanı sagolsun,hala okuyorm arkasindan Oku okuyabildiğin kadar,haklısın. Alıntıyı ben düzelttim,düzeltebilirmisiniz.(mesaj kutunuz kapalı buradan yazdım)
Alıntı: Originally Posted by EMLAK evrim doğanın kanunu tanrıları karıştırmamak lazım. :he: aha almaya başladı... ariston abi hacı kura çekilişine katılmak için hangi formu doldurmamız lazım. :drunk::drunk: Ne ararsan kendinde ara. Duvar da olabilir ama tavsiye etmem. <<<<<<<<<<< Hararet nârdadır, sacda değildir, Keramet sendedir, tâcda değildir. Her ne arar isen, kendinde ara, Kudüs’te, Mekke’de, Hâc’da değildir.
Haydiii palişkoom göreyim seni :rules: vur kırbacı koşturrrr yukarıya :kahkah: 10040.00